Anul trecut am facut un forum in care am bagat cateva MOD-uri pe care oricum in acest moment sunt dezactivate . ( ex. attachment MOD ) , acum vreau sa actualizez forumul la versiune curenta si sa renunt la toate MOD-urile instalate .
Problema este binenteles ca nu mai stiu ce fisiere am modificat si ce MOD-uri am instalat asa ca solutia cea mai buna ( dupa capul meu ) a fost sa instalez ultima versiune de phpbb in alt host si sa iau baza de date de la forumul vechi pentru a actualiza cu ea noul forum.
Toate bune si frumoase , am instalat ultima versiune de phpbb pe alt host , am facut BACK-UP la baza de date a forumului curent si am dat restore ( upload ) pe forumul nou . La sfarsit primesc mesaj ca toata operatiunea a fost cu succes dar in momentul cand am apasat primul link apar mesaje de genul :
phpBB : Critical Error
Error creating new session
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'session_admin' in 'field list'
INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('72fa50a2c0cb2a00111d6745a3bd6ac1', -1, 1116172072, 1116172072, '55cce021', 0, 0, 0)
Line : 172
File : sessions.php
Are cineva alta solutie ? vreau sa pastrez baza de date actuala pe un phpbb curat fara toate modificarile facute de mine in trecut .
Precizez ca versiunea forumului vechi este 2.0.8 si noul forum instalat este 2.0.15