Salut! Sunt administratorul forumului ryso.dap.ro si am o mare problema..
Totul a inceput dupa cam 2 luni de la instalarea forumului pe server(interval in care a functionat normal) printr-o eroare de genul "This page cannot be found.." la Logarea si delogarea orcarui user. Am incercat s-o rezolv prin reinstalarea forumului insa acum am dat de belele si mai mari : daca inainte cu chiu, cu vai ma puteam loga (prin click pe back dupa ce imi aparea eroarea) acum nu o mai pot face-deci nu mai am acces la panoul administratorului... Mentionez ca forumul este singur (nu am si site alaturat).
Va rog ajutati-ma! As fi recunoscator daca mi-ati raspunde cat mai clar si la obiect! Merci!
Problama GRAVA!
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Probleme de genul acesta aparute pe diverse host-uri s-au mai discutat. e bine sa dai o
Cautare inainte.
Verifica in Panoul Administratorului daca ai completat corect numele domeniului, la - Numele domeniului [ex.: NUMELE_TAU.dap.ro]
De asemenea citeste Instalarea forumului pe serverul dap.ro
citeste si asta
viewtopic.php?t=959&highlight=alba

Verifica in Panoul Administratorului daca ai completat corect numele domeniului, la - Numele domeniului [ex.: NUMELE_TAU.dap.ro]
De asemenea citeste Instalarea forumului pe serverul dap.ro
citeste si asta
viewtopic.php?t=959&highlight=alba