mod de statistici ultima zi
- immanuel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
mod de statistici ultima zi
Cum se numeste mod-ul care afiseaza userii logati in ultima zi? cum e pe phpbb.ro:
In total 147 utilizatori au vizitat acest site astăzi :: 18 înregistraţi, 0 ascunşi şi 129 vizitatori , 25 din ei în ultima oră. [....]
am incercat cateva cautari, dar am gasit chestii mult mai complexe (statistics MOD, activity MOD), dar eu vreau numai partea asta, cu ultima zi.
In total 147 utilizatori au vizitat acest site astăzi :: 18 înregistraţi, 0 ascunşi şi 129 vizitatori , 25 din ei în ultima oră. [....]
am incercat cateva cautari, dar am gasit chestii mult mai complexe (statistics MOD, activity MOD), dar eu vreau numai partea asta, cu ultima zi.
- immanuel
- Utilizator înregistrat
merci.
nu e prea sugestiva denumirea...
am dat de MOD-ul asta peste tot, dar nu mi se pare ca descrierea lui se potriveste cu ce face de fapt (afiseaza vizitele din ultima zi/ora si nu
nu e prea sugestiva denumirea...

am dat de MOD-ul asta peste tot, dar nu mi se pare ca descrierea lui se potriveste cu ce face de fapt (afiseaza vizitele din ultima zi/ora si nu
ultima conectare din ultima zi, nu doar ultima conectare, right? ar veni Last Day Visits MODMOD-ul afiseaza informatii legate de ultima vizita si de durata conectarii. Acest mod este creat de Niels. Ultima versiune este 1.2.8 (8 martie 2004);
Cum se procedeaza?
Sistemul permite vizualizarea ultimei conectari de catre utilizatorii normali/administratori

- immanuel
- Utilizator înregistrat
am citit din prima. doar ca este in secundar ("de asemenea"), ca si cand functia principala a MOD-ului este una, iar pe langa aceea " [...] se afiseaza vizitatorii din ultima zi/ora". ceea ce atrage atentia este, evident, functia principala a MOD-ului...
anyways, cel mai probabil eu gresesc ca nu citesc toata descrierea cu atentie...
anyways, cel mai probabil eu gresesc ca nu citesc toata descrierea cu atentie...