Problema posturi.

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
solmyr
Nou venit

Problema posturi.

Mesaj de solmyr »

Folosesc phpbb3, cu tema BlueCrush, si la moderator, administrator apare cate posturi s-au postat, insa la ceilalti oameni apare mereu 0. Care este problema?

Ceva idei?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Problema posturi.

Mesaj de dorin »

Unde anume nu apare ? In lista membrilor, in profilul utilizatorului...
solmyr
Nou venit

Mesaj de solmyr »

La toti useri, in afara de Administrator & moderator nu apare nr de posturi, defapt apare insa este 0 desi au posturi.
Peste tot, la Members, in topicuri, pe profil, pe posturi etc.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Ai incercat sa folosesti optiunea din PA de resincronizare posturi?

Ai instalat ceva MOD-uri pe forum ?

Oameni buni, mai cititi si recomandarile noastre. Altfel nu ajungem niciunde si pierdem si mai mult timp.
solmyr
Nou venit

Nu se incrementeaza nr de posturi.

Mesaj de solmyr »

Am dat si resincronizarea de 5 ori si deloc. Tot asa face, la posturi apare tot 0, numai la Administratori & Moderatori se incrementeaza nr de posturi.

Folosesc phpbb3.0.4
MySql - 5.0.70 .
Forumul este proaspat instalat, singura modificare facuta este la design, footer/header + body, am mutat postprofile pe stanga.
Tema este BlueCrush.
NU am instalat niciun MOD, este default asa cum se instaleaza prima data + setarile ce se fac dupa.
Mentionez ca am pus si cateva rank-uri, insa nu cred ca ajuta la nimic (rankuri date dupa nr de posturi) .
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Cumva s-a modificat o anumita setare; verifica pe fiecare forum: Panoul admin->Permisiuni->Permisiuni bazate pe forum->Permisiuni forum->Selecteczi un forum->Grupuri->Utlizatori inregistrati->Modifica permisiuni->Permisiuni avansate->General->Incrementează contorul de mesaje->Da

Repeti operatia pentru fiecare forum dupa care:
- Panoul admin->Resincronizează sau resetează statisticile->Resincronizează statistici
- Panoul admin->Resincronizează sau resetează statisticile->Resincronizează contorul mesajelor

Daca nu vrei sa modifici aceasta setare pentru forumuri unul cate unul, ai si alta varianta folosind Panoul admin->Utilizatori si grupuri->Permisiuni forum pentru grupuri->Utilizatori inregistrati->Toate forumurile->->Permisiuni avansate->General->Incrementează contorul de mesaje->Da iar la sfarsit folosesti butonul Aplica toate permisiunile din subsolul paginii si nu cel asociat fiecarui forum

Sper sa mearga...
solmyr
Nou venit

Mesaj de solmyr »

Problema a fost rezolvata, insa partial. Incrementarea de posturi se face acum, insa se iau doar posturile de la momentul in care setarea a devenit Activa. Am incercat si resincronizarea insa fara niciun efect.
Multumesc pt support. Un sfarsit de saptamana cat mai bun !
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”