Salut ,
am instalat acest mod pe forumu de test care are ca tema : prosilver . Am reusit sa il instalez fara probleme , functioneaza corect . Dar cand vreau sa il instalez pe forumul meu principal care are tema : X-Static ( forumul celor care au facut tema : http://www.skin-lab.com/forum/ ) nu reusesc sa instalez pe aceasta tema , ba nu reusesc sa gasesc anumite randuri de cod care trebuiesc modificate , ba imi da erori .
Probleme instalare Restrict Functions Mod 1.0.0
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Probleme instalare Restrict Functions Mod 1.0.0
De obiecei MODurile nu sunt realizate pentru o compatibilitate cu toate stilurile (ar fi si destul de greu de realizat) si atunci ele sunt realizate pentru stilurile de baza: prosilver si subsilver2.
Daca stilul folosit de tine este derivat din stilurile de baza, modul poate fi instalat, mai greu, dar se poate instala.
Daca stilul tau nu este derivat din unul din stilurile de baza, codul pe care il cauti s-ar putea sa nici nu existe si atunci intsructiunile de instalare trebuie adaptate la specificul stilului. Acest lucru l-ar putea face cel mai bine autorul de aceea cred ca ar trebui sa ceri ajutorul autorului MODului.
Daca stilul folosit de tine este derivat din stilurile de baza, modul poate fi instalat, mai greu, dar se poate instala.
Daca stilul tau nu este derivat din unul din stilurile de baza, codul pe care il cauti s-ar putea sa nici nu existe si atunci intsructiunile de instalare trebuie adaptate la specificul stilului. Acest lucru l-ar putea face cel mai bine autorul de aceea cred ca ar trebui sa ceri ajutorul autorului MODului.