ce provider recomandati ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
ce provider recomandati ?
Am forumul pe godaddy.com la care voi nu aveti acces pentru ca au fost ban-ate toate IP-urile din Romania, Bulgaria si altele. De aceea as vrea sa schimb hostingul pe un provider care sa permita accesul din Romania, si implicit posibilitatea de a avea suport din partea vostra din cind in cind.
Ce-mi recomandati ?
Ce-mi recomandati ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
vezi subiectul Servere free unde se poate instala forumul phpBB !
-
- Utilizator înregistrat
Multumesc Bogdan, unde mi-ai indicat tu e o lista lunga ...si nu toti providerii au tot ce trebuie.
Deci, eu te rog sa-mi indici din experienta voastra unul care ofera tot ce trebuie ca forumul phpbb sa mearga si sa fie administrat fara sa pierzi noptile pentru detalii de installare nepublicate. Adica un provider care sa ofere, spre exemplu un ghid de installare phpbb cu easymod si unde voi ati deja instalat cu succes forumurile.
Multumesc inca o data !
Deci, eu te rog sa-mi indici din experienta voastra unul care ofera tot ce trebuie ca forumul phpbb sa mearga si sa fie administrat fara sa pierzi noptile pentru detalii de installare nepublicate. Adica un provider care sa ofere, spre exemplu un ghid de installare phpbb cu easymod si unde voi ati deja instalat cu succes forumurile.
Multumesc inca o data !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
http://www.tripod.lycos.co.uknabres2004 scrie:Deci, eu te rog sa-mi indici din experienta voastra unul care ofera tot ce trebuie ca forumul phpbb sa mearga si sa fie administrat fara sa pierzi noptile pentru detalii de installare nepublicate.
nu cred sa gasesti pe net un provider care sa ofere un ghid de instalare phpbb cu easymod pt ca aceasta problema tine de phpBB ! si nu in cele din urma, iti recomand sa eviti folosirea EasyMOD !nabres2004 scrie:Adica un provider care sa ofere, spre exemplu un ghid de installare phpbb cu easymod si unde voi ati deja instalat cu succes forumurile.
- immanuel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
subscriu la sfatul lui dorin.
eu am hosting de la www.inregistrari.ro si pana acum merge foarte bine. in ultima vreme vad ca au aparut mai multi hosteri care ofera pret/calitate destul de bune pentru Romania, dar eu recomand ce folosesc
eu am hosting de la www.inregistrari.ro si pana acum merge foarte bine. in ultima vreme vad ca au aparut mai multi hosteri care ofera pret/calitate destul de bune pentru Romania, dar eu recomand ce folosesc

-
- Utilizator înregistrat
eu iti recomand www.emma.ro care are chiar o oferta de hosting special pentru forumuri sau www.prohost.ro
- MJR
- Fost coleg
si eu am spatiu la www.inregistrari.ro insa la capitolul comunicare sint cam "lenesi".... adica dupa un an si ceva nu prea iti mai raspund la e-mail-uri... decit asa, cind isi aduc aminte.
-
- Utilizator înregistrat
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
Această discuţie se continuă la http://găzduire.info :!