Ma scuzati daca nuam postat unde trebuia sau daca fac reclama..
Mi-am cumparat un domeniu: http://www.cs-zonne.com/
Forumul este pus la puct.. dar site-ul este jalnic...
Vreau sa-mi spuneti cum pun tema la index personalizat cu redirectionare la 2 pagini.. sper ca ma-ti inteles..
Si vreau sa-mi mai spuneti cum sa fac ca sa il pun in motoarele de cautare.. Google.. Yahoo.. Msn
Va rog ajutati-ma ...
Vreau sa ma ajutati !
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Vreau sa ma ajutati !
Primul sfat este să citeşti Regulamentul forumului, cel puţin una din prevederile acestuia nefiind respectată (titul subiectului trebuie să fie relevant).
Al doilea sfat este să incerci să foloseşti o Căutare pe forum, eventual să citeşti Catalogul de articole.
Ulterior dacă nu ai reuşi să găseşti soluţii la problemele tale poţi reveni cu un mesaj scris potrivit regulamentului.
Mesajele care nu respectă regulamentul forumului ar putea fi ignorate.
Al doilea sfat este să incerci să foloseşti o Căutare pe forum, eventual să citeşti Catalogul de articole.
Ulterior dacă nu ai reuşi să găseşti soluţii la problemele tale poţi reveni cu un mesaj scris potrivit regulamentului.
Mesajele care nu respectă regulamentul forumului ar putea fi ignorate.