Eroare Phpbb 3.0.5

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
slipy
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

Eroare Phpbb 3.0.5

Mesaj de slipy »

Uitati ce erori imi da....Ma puteti ajuta

POZA E AICI

http://i34.tinypic.com/2wp0ymh.png
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Eroare Phpbb 3.0.5

Mesaj de dorin »

Am scris de nenumarate ori despre acest aspect si nu imi face placere sa reiau idea.

De cele mai multe ori o captura poate fi furnizata cu titlul de exemplificare sau detaliere a unor erori. Asta nu inseamna ca trebuie sa absolutizam acum folosirea capturilor. De cele mai multe ori efortul de a scrie aici care este eroare poate conduce la constientizarea locului/fisierelor unde ar trebui cautata cauza erorii. Este insa mult mai usor sa dam un titlu subiectului cu Eroare Phpbb 3.0.5 si sa punem o captura iar apoi sa asteptam relaxati, in loc sa incercam sa punem un titlu sugestiv (scrie si la regulament) care ar putea ajuta in viitor alti utilizatori ai phpBB care au aceeasi problema.

Ai facut modificari la session.php ori ai modificat alte fisiere ? Incearca sa repui fisierul original din pachetul de instalare.
x6IT32
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Eroare Phpbb 3.0.5

Mesaj de x6IT32 »

Ai un virus pe host, i-a legatura cu persoanele de unde ai hostingul!
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”