Eroare generală
SQL ERROR [ mysql4 ]
Incorrect string value: '\xC4\x83tor ...' for column 'post_text' at row 1 [1366]
SQL
INSERT INTO phpbb_posts (forum_id, poster_id, icon_id, poster_ip, post_time, post_approved, enable_bbcode, enable_smilies, enable_magic_url, enable_sig, post_username, post_subject, post_text, post_checksum, post_attachment, bbcode_bitfield, bbcode_uid, post_postcount, post_edit_locked, topic_id) VALUES (40, 55, 0, '109.96.39.143', 1259256048, 1, 1, 1, 1, 1, '', 'Costumul anti gripa porcina', 'Un producător de haine din Japonia a lansat un costum "antigripă" ale cărui fibre sunt capabile să distrugă virusul H1N1, ce se dovedeşte eficient în combaterea bolii care sperie întreaga lume.\n\n"Costumul fără virus"se vinde deja cu 400 de euro în m
Cum sa scap de eroarea asta?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Re: Cum sa scap de eroarea asta?
Forumul tău nu acceptă diacriticele.
Am avut şi eu problema asta în trecut.
Singura soluţie este să salvezi baza de date şi să reinstalezi, sau updatezi phpbb.
Am avut şi eu problema asta în trecut.
Singura soluţie este să salvezi baza de date şi să reinstalezi, sau updatezi phpbb.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Este complet falsa afirmatie ca asta este singura solutieSenzi scrie: Singura soluţie este să salvezi baza de date şi să reinstalezi, sau updatezi phpbb.

Citeste articolul Setarea bazei de date MySQL pentru a suporta diacriticele

Imi cer scuze pentru falsa afirmatie pe care am facut-o.
Multumesc pentru link.
Multumesc pentru link.