Mod ReWrite
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Myky
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Mod ReWrite
Am instalat modul rewrite ( acesta http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=691165 , ca sa fiu mai exact ) dar am dat de o problema. Totul mere bine , doar ca atunci cand se scrie mult intr-un topic si se trece la pagina 2 , pagina 2 , da o eroare 404. Unde am gresit ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Mod ReWrite
Cred ca ar fi util si un link catre forumul tau.
- Myky
- Utilizator înregistrat
www.forum10.info Acum e setat la 100 de posturi pe pagina pentru a nu afisa erori.
- Myky
- Utilizator înregistrat
Oare nu stie nimeni ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu e nevoie sa adaugi mesaje consecutive. In plus contravine regulamentului mesajele scrise intr-un interval < 24h.
Din moment ce ai extins mesajele pe pagina acum nu mai apare nicio eroare deci nu prea e o problema. Cu siguranta ai scapat ceva la instalarea MOD-ului sau e un conflict cu un alt MOD. Ai incercat sa contactezi autorul MOD-ului sa vezi ce zice?
Din moment ce ai extins mesajele pe pagina acum nu mai apare nicio eroare deci nu prea e o problema. Cu siguranta ai scapat ceva la instalarea MOD-ului sau e un conflict cu un alt MOD. Ai incercat sa contactezi autorul MOD-ului sa vezi ce zice?
- Myky
- Utilizator înregistrat
Nu cred ca am scapat nimic la instalare. Alte moduri nu sunt instalate. iar cu creatorul modului nu am discutat.