Problema AutoMod
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Problema AutoMod
Incerc sa instalez AutoMod Installer. Am copiat ce era in upload unde trebuia , si cand intru pe http://ceva.ceva/forum/install/index.php , ma duce pe board index al forumului , si nu stiu ce trebuie sa fac . Poate sa ma ajute cineva ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema AutoMod
Verifica daca ai urcat complet pe forum continutul folderului upload/ rezultat dupa dezarhivare pachetului de instalare AutoMod in radacina forumului.
Radacina forumului este acolo unde exista config.php.

Radacina forumului este acolo unde exista config.php.

-
- Nou venit
acolo am urcat

- dorin
- Fost coleg
In mod normal atunci cand pe server exista folderul install/ in radacina forumului phpbb este in mod automat dezactivat. Daca forumul nu a fost dezactivat (verifica asta fara a fi autentificat) inseamna ca folderul install/ nu exista in radacina forumului si atunci doar ai impresia ca l-ai urcat in locatia dorita. E simplu !
-
- Nou venit
deci folderul install l`am sters atunci cand am instalat forumul , si acum am facut alt folder install si acolo am pus index.php de la automd si poza aceea .... cand dau permisiunea la folderul install 777 imi da eraorea asta "Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@playcs.it and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
"
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@playcs.it and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
"
- dorin
- Fost coleg
In pachetul de instalare AutoMod exista un folder install, asa cum vad ca ai sesizat si tu in primul tau mesaj.
Nu trebuie sa creezi tu foldere pe server si apoi sa urci continutul lor fisier cu fisier. Dupa ce ai dezarhivat pe local arhiva, selecteaza tot continutul folderului upload si urca=l pe server in radacina forumului. Folderul upload are in el 5 subfoldere : adm, inludes, install, languages, store. Dintre acestea, 4 se regasesc deja pe server (daca ai deja instalat phpbb) si in ele se va adauga un continut nou. Singurul folder nou este install care dupa instalarea AutoMod va trebui sa-l stergi.
Nu trebuie sa creezi tu foldere pe server si apoi sa urci continutul lor fisier cu fisier. Dupa ce ai dezarhivat pe local arhiva, selecteaza tot continutul folderului upload si urca=l pe server in radacina forumului. Folderul upload are in el 5 subfoldere : adm, inludes, install, languages, store. Dintre acestea, 4 se regasesc deja pe server (daca ai deja instalat phpbb) si in ele se va adauga un continut nou. Singurul folder nou este install care dupa instalarea AutoMod va trebui sa-l stergi.
-
- Nou venit
am facut asa cum ai zis tu, si ma duce tot pe board index sa ma loghez