Am si eu cateva probleme legat de acest upgrade.
Pentru inceput vreau sa va aspun ca am mai incercat sa upgradez odata de la 305 la 306 si din cauza onor erori m-am lasat pagubas, acum, am zis sa incerc din nou, toate bune si frumoase, pana cand un fisier nu vrea sa se actualizeze sa se termine upgradarea (o sa atasej niste print screen-uri).
Am zis, poate merge si fara acel fisier, si merge, doar ca, in control panel la General imi arata versiunea 3.0.6 curenta dar in System imi arata 3.0.5 si ca latest version ar fi 3.0.6.
As trece si peste impedimentul asta, dar deja pe userul de administrator mi-au disparut functii precum editarea posturilor. Am avut niste probleme cu hostul dar au rezolvat baietii si am vrut sa dau un mail la toti useri sa anunt ca forumul este din nou operational, acolo iar niste erori.
Prima poza cu upgrade-ul, totul ok pana la sfasit cand cateva fisiere nu mergeau si le-am copiat pe ftp.

Marea majoritate le-am rezolvat cu copierea, asta e mai cu mot si nu vrea in fel si chip, am incercat in toate felurile posibile si nimic ... ma depaseste ...

Iar cand vreau sa trimit mass e-mail, primesc ce vedeti mai jos, nu stiu ce inseamna...

Ce pot face?
Orice idee/sfat, apreciez.