Mici Intrebari

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Alistar
Nou venit
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mici Intrebari

Mesaj de Alistar »

Salut. Acum 4 zile am Instalat versiunea 3.0.6 pe Byethost (Gratuit) pentru a putea avea un Forumul personal la un Joc. Am Instalat versiunea fara probleme , Am Luat de pe PHPBB.com Versiunea prosilver_se , am urcato si pe aceea prin FTP fara probleme , am Activato dar acum as vrea sa Modific Putin Siteul.

link http://www.smp-reunion.tk
1.Permisiunile , subforumuri-le si restul le-am facut inainte sa Activez prosilver_se.
2.Cum pot Schimba Culorile la aceasta Tema. Am citit zeci de tutoriale pe acest Forum , pe .com chiar si .it si nu am reusit sa fac nimic
3.Cum pot Micsora latimea forumului ca acesta (phpbb.ro) .
4.Cum pot muta butonul Cautare sub banner ? sa numi ocupe locul ( vreau sal il pun ca la voi )
5.Buntoanele Prima Pagina , download , catalog articole cum le-ati pus?
6.Cum pot scoate sau ascunde acea bara de deasupra footerului ? care iese in exteriorul forumului
Sper sa fiu ajutat . Nu Am schimbat Footerul , deci sper ca voi primi ajutor . Si sper sa nu mi se ceara 100 de euro pentru aceste intrebari cum sa intamplat pe alte forumuri. (Nu comunitatea php)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Mici Intrebari

Mesaj de bogdan »

Probabil nu ai citit regulamentul forumului. Nu se creeaza subiecte cu mai mult de o intrebare. De asemenea nu se creeaza subiecte despre care s-a mai discutat deja.

Oricum:
1) nu inteleg ce intrebare e asta; ce este prosilver_se? un stil?
2) cred ca ar fi util un link catre stilul folosit
3) s-a mai discutat.
4) cred ca s-a mai discutat
5) knowledge/kb_show.php?id=110
6) Nu stiu la ce te referi.
Alistar
Nou venit
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Re: Mici Intrebari

Mesaj de Alistar »

Poi recunosc ca nu am citit Regulamentul ca sunt cam grabit si am nevoie urgent de raspunsuri . Daca am Gresit atunci puteti sa imi stergeti Postul . Oricum link-ul catre tema lam pus in postul anterior www.smp-reunion.tk .. prosilver_se ( Special Edition) Intrebarea a 3 am rezolvato deci imi cer scuze ca am postato si aici . Intrebarea 6 ma refer la bara care se afla de asupra textului Powred By ......... !
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”