am si eu o problema mi-am instalat o tema si nu imi apare butonul pentru a scrie un subiect nou, ce sa fac?
si inc ao problema am instalat pe xampp phpbb3 si vreau sa stiu cum pot sa steg folderul phpbb3 si in loc de
www.nume-domeniu.ro/phpbb3 sa scriu www.nume-domeniu.ro/forum si fara sa fie probleme
problema buton
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
-
- Nou venit
Re: problema buton
chestia cu butonul am rezolvat-o am facut o copie dupa fisierul en din tema si am numit-o ro si au aparut

-
- Nou venit
acuma am vazut ca imi arata o eroare cand dau new topic imi puteti spune ce sa fac ?
http://www.playinedit.ro/forum/posting. ... e=post&f=2
http://www.playinedit.ro/forum/posting. ... e=post&f=2
-
- Nou venit
Eroare generală
template->_tpl_load_file(): File ./styles/melankolia/template/breadcrumbs_pages.html does not exist or is empty
Va rugăm să anunţati administratorul forumului sau webmaster-ul: mihai_mimi93@yahoo.com
template->_tpl_load_file(): File ./styles/melankolia/template/breadcrumbs_pages.html does not exist or is empty
Va rugăm să anunţati administratorul forumului sau webmaster-ul: mihai_mimi93@yahoo.com
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Mesajul e foarte clar. Tema nu e completa si lipseste cel putin un fisier (/styles/melankolia/template/breadcrumbs_pages.html).