Se poate posta in locul unui user?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
zenit
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Se poate posta in locul unui user?

Mesaj de zenit »

Salut.
Am facut "trecerea" de la phpBB2 la phpBB3, efectiv, prin crearea unui nou forum... Vechiul forum a fost inchis si a intrat intr-un proces de "curatare" prin eliminarea postarilor si topicurilor inutile, urmand sa ramana o simpla baza de date cu acces readonly. Userii au primit foarte bine aceasta decizie si s-au inscris (majoritatea) pe noul forum (phpBB3-u).
As vrea insa ca anumite topicuri din vechiul forum, pe care le consider foarte importante (in general, articole) sa le pot "aduce" in noul forum. Avand in vedere ca este destul de "peste mana" sa iei legatura cu fiecare in parte ca sa-si mute propriul post in noul forum, ma gandeam ca poate ar exista o cale prin care sa pot posta eu articolele respective (copy / paste din vechiul forum), dar sa pot modifica autorul, incat sa apara cel real... e posibil?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Se poate posta in locul unui user?

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Da, este posibil.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

paranormal scrie:Da, este posibil.
Ar fi util si daca ai prezenta solutia.

Eu nu vad decat posibilitatea modificarii autorului unui subiect direct in baza de date.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Bogdan, eu am raspuns la intrebare. Nu vad intrebarea "cum pot sa...?", ci un simplu: "e posibil?".
In fine.. zenit, te duci in dreptul postului, apasa butonul Detaliile mesajului apoi Modificati autorul (este un camp), completeaza-l cu numele noului autor, apoi apasa Confirma.
Asta este tot.
Daca nu gasesti acel buton (Detaliile mesajului) ar trebui sa ne spui ce tema folosesti.
zenit
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de zenit »

Multumesc, nu aveam campul respectiv in "post details" pentru ca nu aveam alocate drepturi de "full moderator". Tocmai ce mi le-am acordat si a aparut si campul...

p.s. nu cred ca e cazul sa intru in detalii de semantica referitor la intrebarea din primul post unde ultimile doua cuvinte ("simplul "e posibil?""), fac de fapt parte dintr-o fraza, asa ca ma limitez sa cer scuze pentru neintelegerea provocata.

Inca o data, multumesc!
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Nici o problema zenit, nu iti cere scuze, insa eu sincer chiar am crezut ca intrebi daca este posibil, si de aceea ti-am raspuns ca atare.
Ma bucur ca te-am ajutat.
Cu placere!
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”