phpBB Gallery

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

phpBB Gallery

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Am uploadat toate fisierele. Am urmat corespunzator toti pasii din fisierul de instalare. Nu primesc nici o eroare pe forum. Este primul MOD instalat pe aceasta baza de date.
Cu toate astea, nu functioneaza.
Nu imi apare in sectiunea Gallery de pe forum nici un album, desi am facut toate setarile si am adaugat patru albume.
Aceeasi problema am intampinat-o si cu Knowledge Base: nu imi apareau categoriile de nici o culoare!
Ce pot face?

phpBB Gallery MOD
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Re: phpBB Gallery

Imi cer scuze pentru dublu post. Problema a fost rezolvata.
Din P.A. ma .MOD-uri nu erau facute permisiunile (nu stiu cum pentru ca eu aseala le facusem..).
humidor
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de humidor »

Am instalat si eu acest mod versiunea 1.0.5.
Are cineva traducerea si butoanele in romana?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11

Mesaj de bogdan »

Poti chiar tu sa-l traduci si vom face publica traducerea. Doar asa ne ajutam unii pe altii.
humidor
Utilizator înregistrat

Mesaj de humidor »

Exact, la asta ma gandeam si eu, sa ne ajutam unii pe altii, adica sa-l gasesc deja tradus.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

humidor scrie:Exact, la asta ma gandeam si eu, sa ne ajutam unii pe altii, adica sa-l gasesc deja tradus.
:roll: Ce frumos..
Uite asteptam sa ni-l traduci tu sa ni-l dai si noua dupa aceea. :D
humidor
Utilizator înregistrat

Mesaj de humidor »

bogdan scrie:Poti chiar tu sa-l traduci si vom face publica traducerea. Doar asa ne ajutam unii pe altii.
Ei uite, la asta nu ma gandisem. Pe de alta parte, daca fac eu traducerea, eu o fac publica, nu voi, iar referitor la ajutor, nu e "Doar asa", mai exista si alte variante.

Intrebarea mea este destul de simpla si la obiect, daca exista traducerea, caz in care nu ar mai fi necesar s-o fac eu. Dar daca raspunsul este in numele tuturor utilizatorilor si garantezi ca nu exista (desi am vazut forumuri cu traducerea facuta), atunci si doar atunci, se pare ca nu voi avea de ales. E totusi de pierdut mai bine de o ora la aceasta traducere.

Imagine
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Eu nu stiu de ce tot continui sa "bati" pe intrebarea aia cand raspunsul este destul de clar:
bogdan scrie:Poti chiar tu sa-l traduci si vom face publica traducerea.
Pe acest forum nu exista traducerea pentru MOD-ul phpBB Gallery.

bogdan a spus ca el te va ajuta sa o faci publica. Gandeste-te ca asta este singurul forum, defapt forum-ul oficial phpBB ROMANIA si aici nu se publica decat lucrari utile si interesante.
Prin acel "Doar asa" bogdan spunea ca doar asa ne putem ajuta, adica lucrand impreuna.
humidor
Utilizator înregistrat

Mesaj de humidor »

Deoarece intrebarea nu ii era adresata personal lui bogdan ci utilizatorilor phpBB din Romania. Daca vroiam raspuns personal de la bogdan ii scriam pe PM. Stiu ca pe acest forum nu exista traducerea deoarece am cautat inainte sa pun intrebarea, asa cum era si normal si cum scrie in regulament si crede-ma ca am citit regulamentul deoarece ma ocup cu treaba asta pe alte forumuri.

Am insistat deoarece raspunsul lui bogdan nu cred ca este in concordanta cu politica phpBB, chiar daca acest forum este forumul oficial din Romania.

Cred ca daca puneam intrebarea pe phpBB.com, moderatorii nu ar fi raspuns inainte de a astepta un raspuns de la ceilalti utilizatori deoarece asta inseamna forum. Daca ar fi raspuns ar fi fost ceva de genul:
"Ne pare rau. Pe acet forum nu a fost publicata inca o traducere la acest MOD. Daca gaseti traducerea sau daca vei face tu aceasta traducere, te rog sa o adaugi la celelalte traduceri." in orice caz, nu la misto asa cum a facut-o bogdan.

Dar daca voi aveti alte politici aici, inseamna ca am pus intrebarea unde nu trebuie.

Scuze!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11

Mesaj de bogdan »

@humidor: Raspunsul meu nu a fost "la misto" asa cum crezi. Nu are rost sa ma justific de ce am scris asa.

In plus aici nu filosofam si nici nu scriem romane. Pur si simplu timpul nu permite asa ceva.

In concluzie:
1) astepti (nu se stie cat) sa faca altcineva publica traducerea
2) traduci tu MOD-ul fie ca o faci publica sau nu prin site-ul acesta sau prin altul.

Putem doar promova traducerea si nu castigam nimic din asta. Doar utilizatorii phpBB ar avea de castigat.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”