Hmm "chestia" aia?? Asa ai invatat tu sa te exprimi? Eu nu stiu despre ce "chestie" vorbesti, dar banuiesc ca te referi la linia ce desparte subforum-urile nu?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Pff nu am observat "P.S."-ul tau despre "chestiile" alea incercuite intr-un patrat.
Poate ca data viitoare pui si tu o imagine mai mica nu una de sapte metrii
"Chestiile" alea se scot din permisiuni
P.S. - degeaba scrii cu diacritice daca gramatica ta lasa de dorit.
Ionut`z: Nu te uraste nimeni. Pe viitor incearca sa explici in cuvinte ce vrei sa faci (foloseste poze doar daca e absoluta nevoie) si limiteaza-te la discutiile pe subiect.
Eu nu urasc pe nimeni si nu cred ca ti-ai dat seama dar noi nu dorim decat sa iti atragem atentia in legatura cu gramatica ta. Sa lasam la o parte off-topicul si sa incercam sa rezolvam problema ta.
Imi pare rau dar nu mai gasesc acum ce trebuia sa schimbi..
Creeaza te rog un subforum caruia sa ii dai permisiunile de la "Servere" de exemplu, apoi intra in P.A. si modifica prin permisiunile acelor grupuri legate de subforum-ul respectiv si vezi daca apare vreo schimbare.
Daca am inteles eu bine si vrei sa scoti grupurile care modereaza forumurile vezi asa:
Permissions / group's forum permissions / selectezi grupul care vrei sa-l scoti si la Select type o sati apara ' forum permissions' tu selectezi moderator permissions' si acolo o sati apara accesele ca sa scoti selectezi no role assigned sau no acces