Probleme cu logarea pe forum

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
shadow689
Nou venit

Probleme cu logarea pe forum

Mesaj de shadow689 »

Salutare,

Problema mea suna in felul urmator, azi am rugat un prieten sa isi faca un cont pe forumul meu. Dupa ce o facut contul, l-am activat (momentan am ales optiuna de a activa conturile manual, "Account activation: by Admin") iar dupa aceea l-am rugat sa se logheze, dupa care imi scria pe mess ca primea eroarea asta "Username and password do not match or you do not have an account yet." mai zicea el ca o scris corect atat usernameu cat si parola. Dupa aceea am introdus de pe pc-ul meu usernameu si parola lui si m-am putut loga. Ma poate ajuta cineva sa scap de problema asta?
http://traveling-pictures.blogspot.com/ - Travel destinations and photos | pictures
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Probleme cu logarea pe forum

Mesaj de dorin »

Poate a fost o problema temporara, verifica si acum. Eventual poti schimba optiunea de validare a conturilor.
La autentificare, utilizatorul tau a facut difernetierea intre literele mari si mici ?
Tiestto
Utilizator înregistrat
Versiune: phpbb3.0.7
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Re: Probleme cu logarea pe forum

Mesaj de Tiestto »

Account activation: by Admin , din cate stiu eu asta insemna ca doar adminul are permisiunea de a activa conturile,tu trebuie sa activezi optiunea "Account activation: by User" sau ceva de genu.
---- LIBER ---
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”