Cash in statistica userului ?

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
AlleXyS
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Cash in statistica userului ?

Mesaj de AlleXyS »

De mult timp ma dconfrunt cu problema asta.... am instalat symple points . In cpanelul userului ar trebui sa apara frumos :

User statistics :
Total posts :
Most active :
Cash :

Profile :
Groups :

problema este ca apare asa ceva :

User statistics :
Total posts :
Most active :

............................. Profile :
Cash :
............................. Groups :
............................. Location :
...

si nu ma deranjeaza atat de tare ca este trecut la Profile, cat ma deranjeaza ca este scris cu un size mai mic , si inghesuit in coltul stang-sus al Profilului .

apare cam asa ceva :

.......................................Profile
Cash :
11

.......................................Groups :
.......................................Location :
....

(am pus acele ..... ca sa vedeti diferenta de pozitionare , unde sunt statisticile normal , si unde e fixat Cash'ul )

daca se poate sa'mi aratati si mie o rezolvare , unde pot modifica , si ce sa modific , sa apara la statistici , sub celelalte , nu in colt .

multumesc
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!

Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Cash in statistica userului ?

Mesaj de bogdan »

Folosesti o tema standard ce a fost testata cu MOD-ul respectiv?

Ai incercat instalarea MOD-ului respectiv pe un forum "curat" ca sa vezi daca nu cumva intra in conflict cu alt MOD dpdv al stilului?

Probabil nu ai modificat corect fisierele stilului si te sfatuiesti sa reiei pasii cu mai multa atentie.
AlleXyS
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7

Mesaj de AlleXyS »

l-am instalat pe subsilver2 , forum nou , nici un mod instalat inaintea acestuia .

am gasit o diferenta in index_body al templateul temei...acolo trebuie modificat , adica adaugat cateva coduri..... deoarece la celelalte optiuni ale panelului au alte coduri , iar pentru points este un cod mai simplu , mai incomplet chiar
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!

Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

AlleXyS scrie:am gasit o diferenta in index_body al templateul temei...acolo trebuie modificat , adica adaugat cateva coduri..... deoarece la celelalte optiuni ale panelului au alte coduri , iar pentru points este un cod mai simplu , mai incomplet chiar
Partea asta nu o inteleg.
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows

Mesaj de rizwan »

Pune-i un <div align="center"> inainte si </div> dupa. Ia vezi, merge?
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”