atasament in pagina html
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
atasament in pagina html
cum pot adauga ceva la download si sa fie atasament pt download direct..in pagina html
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: atasament in pagina html
Unde la Download? Unde sa fie atasament? Ce pagina HTML?
Ofera mai multe detalii.
Ofera mai multe detalii.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
utie de ex dute aici si dai pe download sa vezi http://www.stsoftware.biz/phpbb30_style.ca_halcyon.html deci fcum fac si eu ca in pagina mea sa pun la download si sa se descarce direct nuu sa te duca pe fileshare sau fisier.ro sau dinastea
- x6IT32
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Uite cum arata un cod de acolo:
Dar nu este atasament in pagina HTML.
Cod: Selectaţi tot
<li class="download">
<a class="download" href="/files/phpbb3/ca_halcyon_green.zip" title="Download ca_halcyon_green.zip (296 Kb)"><span class="text">download</span><span></span></a>
<span class="download">CA Halcyon Green</span>
</li>
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Pentru a se descarca direct (probabil direct de pe site-ul tau) dintr-o pagina html, poti folosi codul html. Uite aici cateva excemple.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca nu asta doresti, dar nu ai explicat bine (asta dupa ce am citit din nou primul tau mesaj).
Scrii de "adaugat la download", ai deja o sectiune de download pe site, un MOD pentru phpBB, etc ?
Vrei ca intr-o pagina html sa inserezi un link direct catre unul din fisierele disponibile la download ?
Nu stiu de ce, dar am impresia ca nu asta doresti, dar nu ai explicat bine (asta dupa ce am citit din nou primul tau mesaj).
Scrii de "adaugat la download", ai deja o sectiune de download pe site, un MOD pentru phpBB, etc ?
Vrei ca intr-o pagina html sa inserezi un link direct catre unul din fisierele disponibile la download ?
- Wisdom
- Utilizator înregistrat
- Versiune: .11
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Iti poti sugera sa iti urci fisierele pe un host care nu te directioneaza pe site cand vrei sa descarci ceva (sunt bune si cele gratuite) .

- Mihai