Salutare tuturor.
Folosesc Phpbb3.0.5 si de curand am instalat o tema oarecare de pe phpbb3styles.
Nu am tinut cont inainte la temele anterioare...dar cred ca odata cu aceasta tema a venit si problema :
De fiecare data cand inchid tabul cu forumului si rescriu adresa lui trebuie sa ma loghez.
Stie cineva de unde ar putea fi problema?
Am sters cookie-urile dar degeaba.
Folosesc ca host, propriul PC cu domeniu (deocamdata) de la no-ip...pana cumpar un host si un domeniu, dar toate acestea sunt de test..pentru ce va urma in viitor.
Insa inainte din cate stiu eu nu trebuia sa ma loghez mereu cand ieseam de pe site.
Am observat aceasta problema si la alti prieteni cu phpbb3.0.x dar la altii functioneaza perfect.
Multumesc.
Stima.
Login Problem
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Login Problem
Pasul 1: FOLOSITI FUNCTIA "CĂUTARE" !!!
Pasul 2: Pasul 1 trebuia sa te duca cel putin la unul din rezultatele cautarii: Cum pot sa raman autentificat de fiecare data?
Pasul 3: Daca problema nu s-a rezolvat, reia Pasul 1 !
Pasul 2: Pasul 1 trebuia sa te duca cel putin la unul din rezultatele cautarii: Cum pot sa raman autentificat de fiecare data?
Pasul 3: Daca problema nu s-a rezolvat, reia Pasul 1 !