eroare noua la MJR
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
eroare noua la MJR
la mine da urmatoarea eroare care aoare in fiecare pagina 'Warning: (null)(): 1 result set(s) not freed. Use mysql_free_result to free result sets which were requested using mysql_query() in Unknown on line 0"
Ce inseamna?
Mersi
Ce inseamna?
Mersi
- MJR
- Fost coleg
n-am mai intilnit eroarea asta pina acum.... insa nu cred ca este de la forum. ar putea fi o eroare de server. am sa mai "rasfoiesc" sa vad ce gasesc in legatura cu problema asta.
pina atunci, daca ai acces la fisierul php.ini, verifica secventa:
mysql.trace_mode - sa fie off [ mysql.trace_mode = off ]
pina atunci, daca ai acces la fisierul php.ini, verifica secventa:
mysql.trace_mode - sa fie off [ mysql.trace_mode = off ]
-
- Utilizator înregistrat
...si mai am cateva probleme:
a) cand incerc sa dau download de pe alt calculator primesc "Nu poti descarca acest fisier direct de pe alt site". daca dau download de pe calculatorul unde este MJR instalat merge.
b) la orice fotografie incerc sa fac upload indiferent de pe ce calculator cand apas "trimite" dupa ce dau calea fisierului nu mai incarca nimic.
astept raspuns. mersi
a) cand incerc sa dau download de pe alt calculator primesc "Nu poti descarca acest fisier direct de pe alt site". daca dau download de pe calculatorul unde este MJR instalat merge.
b) la orice fotografie incerc sa fac upload indiferent de pe ce calculator cand apas "trimite" dupa ce dau calea fisierului nu mai incarca nimic.
astept raspuns. mersi
- MJR
- Fost coleg
... te referi la uploadul unei imagini in album? daca da, atunci apare ceea ce spui, pt ca nu ai GD instalat/activat si va treb sa alegi optiunea de upload Manual thumbnailjorjel scrie:b) la orice fotografie incerc sa fac upload indiferent de pe ce calculator cand apas "trimite" dupa ce dau calea fisierului nu mai incarca nimic.