Buna ziua...mi-am facut de curand un forum versiunea phpbb 3.0.7
Am instalat limba romana dar am niste probleme la vizualizarea userului,imi da urmatoarea eroare ,la fel primesc acceas eroare si la postarile in forum care contin ' "
Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /home/xhackxne/domains/xhackx.net/public_html/includes/utf/data/utf_compatibility_decomp.php on line 2
Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ')' in /home/xhackxne/domains/xhackx.net/public_html/includes/utf/data/utf_compatibility_decomp.php on line 2
Nu am facut nici o schimbare in script si nu am adaugat nimic in afara de limba romana si un cod bb pt ascndereavblinkurilor vizitatorilor!
Daca stie careva de unde pot brezolva problema si cum va rog sa ma ajutati!
Adresa forumului este http://xhackx.net
problema vizualizare user , si apostrof '
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: problema vizualizare user , si apostrof '
Pare sa fie o problema cu fisierele. Copiaza din nou pe server toate fisierele originale (inclusiv directoarele) din /includes/utf/
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: problema vizualizare user , si apostrof '
Forumul tau nu respecta conditiile de licentiere si copyrigth !
Cand ai rezolvat problema, poti da un MP sa redeschid subiectul !