Cateva probleme

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ZnSstr
Nou venit
Versiune: pspbb2
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Cateva probleme

Mesaj de ZnSstr »

Buna ziua,

In primul rand sunt nou si acum folosesc pentru PRIMA data phpbb,mi se pare putin haotic din cauza ca nu-l cunosc deloc.

Acum am cateva probleme:

1 Unde pot sa gasesc ce versiune de forum folosesc ?
2 Cand pun un url intr-un topic nu se deschide in alt tab...Ci de pe forum sunt mutat pe linkul accesat.
3 Daca am versiunea phpBB 2 si sa zicem ca o sa schimb in phpBB 3 pot sa customizez tema cum doresc?Sau pot sa customizez phpBB 2?
4 Un prieten imi spunea sa actualizez forumul cam la cateva saptamani pentru ca vor aparea spameri.Cum fac acest lucru?
5 Am observat ca fiecare topic este limitat la 6 linkuri,pot sa modific acest impediment?

Poate ca pentru voi intrebarile sunt stupide,dar eu sunt un incepator si am nevoie deocamdata de aceste raspunsuri,ar fi foarte jalnic sa fiu luat peste picior.

Multumesc foarte mult celor care ma vor ajuta cu placere.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Cateva probleme

Mesaj de bogdan »

Conform regulamentului:
- pentru probleme diferite trebuie sa deschizi subiecte diferite
- cauta in forum inainte sa intrebi.

1. Vezi Panoul administratorului -> General -> Versiune forum
2. Aplica knowledge/kb_show.php?id=26
3. Nu se mai acorda suport pentru phpBB2 asa ca trebuie sa faci upgrade cat mai repede. O tema pentru phpBB 2.x nu se potriveste pentru 3.x dar autorul acesteia e posibil sa fi creat o versiune si pentru 3.x
4. O sa afli accesand Panoul administratorului -> Sistem -> Verifica actualizari sau citind documentatia phpBB3
5. Eu nu am auzit de asa ceva in phpBB3.

Iti recomand sa citesti documentatia phpBB3: http://www.phpbb.com/support/documentat ... om=submenu
ZnSstr
Nou venit
Versiune: pspbb2
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Re: Cateva probleme

Mesaj de ZnSstr »

bogdan scrie:Conform regulamentului:
- pentru probleme diferite trebuie sa deschizi subiecte diferite
- cauta in forum inainte sa intrebi.

1. Vezi Panoul administratorului -> General -> Versiune forum
2. Aplica knowledge/kb_show.php?id=26
3. Nu se mai acorda suport pentru phpBB2 asa ca trebuie sa faci upgrade cat mai repede. O tema pentru phpBB 2.x nu se potriveste pentru 3.x dar autorul acesteia e posibil sa fi creat o versiune si pentru 3.x
4. O sa afli accesand Panoul administratorului -> Sistem -> Verifica actualizari sau citind documentatia phpBB3
5. Eu nu am auzit de asa ceva in phpBB3.

Iti recomand sa citesti documentatia phpBB3: http://www.phpbb.com/support/documentat ... om=submenu
Bogdan multumesc foarte mult.
Cu ajutorul tau pot sa finalizez azi forumul si imi pusesem termen pe luni sa-l dau publicului larg.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”