Update thema phpbb

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
L3uTzu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Update thema phpbb

Mesaj de L3uTzu »

Salut, mai de mult am facut un topic unde Bogdan mia dat un link de unde puteam sa fac update la o thema phpbb3...bun eu as vrea un tutorial cum sa fac update la thema :-? se poate :D [ pas cu pas :( ]
Am nevoie de cativa oameni pentru staff care sa se ocupe de comunitatea FatalCS !

Ma puteti contacta la adresa de Y!M: fatal_leutzu@yahoo.it
x6IT32
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Update thema phpbb

Mesaj de x6IT32 »

Ce vrei mai usor de atat?
L3uTzu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de L3uTzu »

x6IT32 scrie:Ce vrei mai usor de atat?
De asta stiam si eu, am versiune 3.0.7 la phpbb dar thema mea nu stiu pe ce se bazeaza sincer :( si nici nu stiu ce versiune este macar :)), si din linku ala downloadez alea si ce fac cu ele ca nu stiu :| explicatimi

Thema mea:

Imagine
Am nevoie de cativa oameni pentru staff care sa se ocupe de comunitatea FatalCS !

Ma puteti contacta la adresa de Y!M: fatal_leutzu@yahoo.it
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

L3uTzu scrie:dar thema mea nu stiu pe ce se bazeaza sincer :( si nici nu stiu ce versiune este macar :)), [/img]
Tu ai citit articolul cu pricina? Te-ai uitat in cele 2 fisiere specificate? Daca da, ce scrie acolo? Astfel vei afla ce versiunea temei tale.

Cel mai sigur mod sa afli pe ce stil se bazeaza e sa intrebi autorul ei. De asemenea, poate acesta are o versiune actualizata.

Daca nu, o poti actualiza tu manual folosind codul din fisiere de upgrade incremental corespunzatoare stilului tau (De exemplu, daca folositi phpBB 3.0.7 dar stilul are versiunea 3.0.5 atunci trebuie sa aplicati modificarile de stil pentru 3.0.5->3.0.6 si 3.0.6->3.0.7.).

PS. Am presupus ca ai citit atent articolul.
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”