Problema cu Board3 Portal

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
HeLLioN
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Problema cu Board3 Portal

Mesaj de HeLLioN »

Am instalat Portalul a decurs totul bine ... dupa ce am dat refresh la template .. themes etc mi-a aparut in fata o mare EROARE :

Cod: Selectaţi tot

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/toderica/public_html/cache/tpl_prosilver_overall_header.html.php on line 174
Am incercat sa sterg acea acolada "}" si dupa a mers bine dar daca dau din nou refresh ... iara imi da eroare. Desi nu ma pricep prea bine la coduri, limbaje etc ... dar din cate am vazut eu acolo in tpl_prosilver_overall_header.html.php acea acolada TREBUIE sa ramana acolo, nu este in plus.

Cod: Selectaţi tot

...[...]<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
        </div>
. 
.
.
linia 174 =>        <?php } ?>
.
.

</div>[...]... 
Sa fie ceva gresit in instalarea portalului ? trebuie sa verific ceva anume ? ma puteti ajuta ? Ca sa nu reinstalez din nou portalul.
Multumesc pentru timpul acordat.
Un Nimeni Celebru ...
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Problema cu Board3 Portal

Mesaj de bogdan »

Curata complet cache-ul: knowledge/kb_show.php?id=128

De asemenea, valideaza daca s-au inchis corect parantezele/acoladele cu un editor istet: Ultraedit sau ceva similar.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”