Eroare generală

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
TeNtAtI0N
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Eroare generală

Mesaj de TeNtAtI0N »

De curand am instalat un mod pentru subforumuri am facut tot ce trebuia facut am bagat si in SQL urmatoarea comanda la data de baze la care vreau sa instalez acest mod :

Cod: Selectaţi tot

ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_subforumslist_type TINYINT(4) DEFAULT '0'; 
Problema este ca nu mai merge sa crez/modific vreun forum/categorie imi da urmatoarea erroare :

Cod: Selectaţi tot

Eroare generală
SQL ERROR [ mysql4 ]

Unknown column 'forum_subforumslist_type' in 'field list' [1054]

SQL

UPDATE avphpbb_forums SET parent_id = 0, forum_type = 0, forum_status = 0, forum_parents = '', forum_name = 'Forum', forum_link = '', forum_desc = '', forum_desc_uid = '', forum_desc_options = 7, forum_desc_bitfield = '', forum_rules = '', forum_rules_uid = '', forum_rules_options = 7, forum_rules_bitfield = '', forum_rules_link = '', forum_image = '', forum_style = 0, display_subforum_list = 1, forum_subforumslist_type = 0, display_on_index = 0, forum_topics_per_page = 0, enable_indexing = 1, enable_icons = 0, enable_prune = 0, prune_days = 7, prune_viewed = 7, prune_freq = 1, forum_flags = 112 WHERE forum_id = 3

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_forums.php
LINE: 1239
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/acp/acp_forums.php
LINE: 189
CALL: acp_forums->update_forum_data()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_forums->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
Cauti un site dedicat in mare parte Hackingului?
WwW.The-Hackers.Tk \:D/
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Eroare generală

Mesaj de bogdan »

Foarte simplu dar mai intai trebuie sa corectezi nota de copyright: http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=139

Trimite un mesaj privat cand e gata ca sa redeschidem subiectul.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”