Buna Ziua,
Am si eu o problema la forumulpe care il am...problema este ca nu se activeaza nici cum la unii membri moderatorul ce il vreau sal dau pe forum...Am intrat in panoul forumului la =>Grupurile definite ale utilizatorilor si am acolo moderator am dat membri am pus acei membri ce ii vreau sa'mi fie moderatori si tot nu imi merge ma poate ajuta cineva cu aceasta problema ?
Probleme la activarea rankurilor.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Probleme la activarea rankurilor.
Intre titlu si subiect nu prea exista o asimilare.. in fine.
Deci vrei sa faci un membru moderator nu?
P.A. ---> Utilizatori si grupuri ---> Administrare grupuri ---> dute la grupul de Moderatori si da click pe Membri ---> Adaugare utilizatori ---> introduci utilizatorul ---> Trimite.
S-a mai discutat in forum.. data viitoare poti cauta inainte sa scri.
Succes!
Deci vrei sa faci un membru moderator nu?
P.A. ---> Utilizatori si grupuri ---> Administrare grupuri ---> dute la grupul de Moderatori si da click pe Membri ---> Adaugare utilizatori ---> introduci utilizatorul ---> Trimite.
S-a mai discutat in forum.. data viitoare poti cauta inainte sa scri.
Succes!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro