Salut! Am si eu o intrebare.Am instalat php motion(site gen youtube) insa nu am videoembedder sa pot uploada fisiere pe el,sa le vad sa dau search etc.
Vreau sa intreb un lucru?
Este vreo modalitate prin care poti face site de acest fel fara sa platesti?Sa faci site gratuit de clipuri?
PHP Motion - Problem
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
PHP Motion - Problem
Salut! Am si eu o intrebare.Am instalat php motion(site gen youtube) insa nu am videoembedder sa pot uploada fisiere pe el,sa le vad sa dau search etc.
Este vreo modalitate prin care poti face site de acest fel fara sa platesti?Sa faci site gratuit de clipuri?
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: PHP Motion - Problem
Am unit subiectele tale deoarece ai deschis doua cu acelas mesaj.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nu, php motion are nişte pluginuri care rulează pe diferite playere, care providentul tău de webhost nu le are instalate. Până la urmă ajungi să îl instalezi, să uploadezi, dar nu vei avea nici o sansă să vizualizezi, numai dacă vorbeşti cu providentul tău, să instaleze pluginul respectiv. Majoritatea webhost-urilor, nu au aceste pluginuri instalate din cauză, că îngreunează serverul.Aurel scrie:Salut! Am si eu o intrebare.Am instalat php motion(site gen youtube) insa nu am videoembedder sa pot uploada fisiere pe el,sa le vad sa dau search etc.
(*) Totul se plăteşte în ziua de azi
Cod: Selectaţi tot
Nu mă contacta, că nu te ajut.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Providentul ?