Salut!
Stie cineva cum se poate face un formular de rezervare online sau daca exista vreun serviciu de acest gen? Am un site pentru pensiunea mea si am nevoie urgent de acest formular de contact (rezervare) care sa functioneze.
Daca stiti vreun script sau ceva de acest gen.
Multumesc mult!
Cine stie cum se poate face un formular de rezervare online?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Cine stie cum se poate face un formular de rezervare onl
Pana acum am gasit ceva de gen aici: http://www.formulareonline.com , acum il testez sa vad cum functioneaza, daca mai stiti ceva anuntati-ma, va rog, vin sarbatorile si clientii asteapta sa faca rezervari la pensiune, multumesc tutoror pentru sugestii.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cine stie cum se poate face un formular de rezervare onl
Dar nu puteti face un formular de rezervare (ceva gen www.123contactform.com) pe care cei ce doresc sa faca rezervare sa il completeze, si formularul sa fie trimis la o adresa de e-mail a dumneavoastra (de ex.) de unde dumneavoastra veti prelua ulterior datele si sa aplicati rezervarea si pe lista cu rezervarile pensiunii?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro