Problema user forum (phpbb3.0.8)

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
wrzKooger
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Problema user forum (phpbb3.0.8)

Mesaj de wrzKooger »

Va salut!
Am si eu o problema cu un user de pe forumul meu. Ca sa va fac o oarecare idee despre ce e vroba, detin un forum cu si despre Counter-Strike, unde bine inteles am mai multe categorii si subforum-uri. Un membru are o anumita problema, dupa ce posteaza 3 mesaje pur si simplu nu mai poate vedea anumite subforum-uri in acest caz "Cereri admine" si "Prezinta-te aici". Deci dupa ce posteaza al 3-lea mesaj nu ii mai apar acele 2 subforum-uri. I-am sters contul si i-am zis sa si-l faca dinou, degeaba, aceeasi chestie. Am schimbat si tema ( :roll: ) ma gandeam ca poate are tema vreo problema, nimic. Nu am mai sesizat alte probleme si la ceilalti membrii ai forum-ului, asa ca ma gandeam ca e de la el, dar mi-a spus ca intampina aceasta problema doar la mine pe forum. Va rog frumos daca puteti sa-mi oferiti un oarecare raspuns, in legatura cu aceasta intamplare 'bizara' ( :D ).

Cheers!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Problema user forum (phpbb3.0.8)

Mesaj de bogdan »

Ai testat tu utilizatorul lui si chiar asa se intampla? In profilul utilizatorului e un link pentru administratori ca sa testeze permisiunile unui anumit utilizator.

Ai setat o limita de mesaje pentru grupul Utilizatori inregistrati recent?

De asemenea, testeaza permisiunile utilizatorului pe subforumurile respective: http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=143
wrzKooger
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de wrzKooger »

Am cautat peste tot, nimic, aceeasi problema. :? .. Se poate sa fie si din alta parte ?

P.S. Am fost uimit cat de repede mi s-a raspuns, sa o tineti tot asa. Good job!

Cheers!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Ai verificat ce ti-am zis mai sus (cele 3 situatii)? Capturi te rog.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”