Se pot adauga widgeturi pe forum ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Se pot adauga widgeturi pe forum ?

Mesaj de AlexandruM »

Salutare tuturor , iata incerc si eu sa aflu secretele acestui cms , asa ca vin si eu cu o mica intrebare . Pana acuma am folosit forumgratuit , dar datorita restrctiilor am hotarat sa imi fac un forum pe host si am ales phpbb3 . Dar sunt curios daca se pot adauga widgeturi pe forum , asi dorii sa pun diverse lucruri , ultimele subiecte , top postatori , videoclipul saptamanii etc , asa ca va intreb , se poate asa ceva ? exista vreo componenta sau ecva de genul care poate fi instalata ? deasemenea foarte util ar fi ca aceste widgeturi sa le gestionez din panou , cel putin pe forumgratuit puteam sa adaug widgeturi personalizate etc direct din panou . aici este posibil asa ceva ?
bogdan
AdministratorAdministrator
Nivel php: Mediu

Re: Se pot adauga widgeturi pe forum ?

Mesaj de bogdan »

AlexandruM
Utilizator înregistrat

Mesaj de AlexandruM »

am cautat pe acolo dar m-am cam ratacit :))
ce mod am nevoie mai exact ? si se poate face asa ceva ?
bogdan

Mesaj de bogdan »

Cauta si aici pe forum: search.php

Daca ai nevoie de ultimele mesaje/subiecte cauti dupa last topic sau last posts

Sfatul meu e sa inveti cum functioneaza forumul, mai citeste si prin forum/catalogul cu articole si apoi sa te apuci sa instalezi MOD-uri
AlexandruM
Utilizator înregistrat

Mesaj de AlexandruM »

am citit subiecte de pe acolo dar nu am gasit un raspuns la intrebarea mea :( macar atata doresc sa imi spuneti se poate face aceste widgeturi dupa cum doresc eu ? mai ales sa le poti gestiona din panou ? si bineinteles sa poti avea si widgeturi personalizate ...
bogdan

Mesaj de bogdan »

Asta depinde de la MOD la MOD. In general se administreaza din Panoul administratorului dar depinde cum au fost concepute.

MOD-urile prezentate la phpBB.com au si capturi. Poti sa vezi acolo cam cum arata.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Tot despre MOD-uri (pentru că în limbajul phpBB se numesc MOD-uri, nu widgeturi) trebuie să şti că se recomandă să foloseşti cât mai puţine, sau chiar deloc.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
AlexandruM
Utilizator înregistrat

Mesaj de AlexandruM »

am inteles ca se numesc MOD-uri , dar nu stiti unul care sa faca ce imi doresc eu ? am tot cautat pe acolo dar nimica :( pe langa asta , exista vreun MOD pentru phpbb care sa iti permita adaugarea de pagini sa zicem HTML direct din panou ?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Nu ştiu, dar te poţi inspira din articolul de la adresa http://www.phpbb.com/kb/article/add-a-n ... -to-phpbb/ pentru a adăuga o pagină nouă în forum.
Pentru statistici gen ultimele mesaje, ultimii utilizatori ş.a.m.d. poţi căuta la adresa http://www.phpbb.com/customise/db/find-contribution/ cuvântul "top" de exemplu.
Dacă MOD-urile pot fi administrate din Panoul Administratorului depinde de fiecare MOD în parte aşa cum a spus şi bogdan.
Oricum, faţă de cele de pe forumgratuit, MOD-urile folosite de phpBB trebuiesc instalate manual (sau cu AutoMOD - o căutare în forum la adresa www.phpbb.ro/search.php îţi va da răspunsuri despre AutoMOD) şi asta implică o serie de acţiuni dificile pentru începători, gen adăugarea unor secvenţe noi de cod în fişiere sau ştergerea anumitor coduri şi înlocuirea acestora cu altele noi.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
AlexandruM
Utilizator înregistrat

Mesaj de AlexandruM »

pai sa zicem ca m-am prins de ceva , la widgeturi ma gandesc sa le pun doar pe prima pagina , deci voi edita sabloanele si voi folosii niste tabele , cat despre widgeturi , le voi face direct in sablon , pentru ca alta solutie nu vad si nu gasesc vreun mod :(
apropo , phpbb are pagina de contact instalata ? sau trebuie creata dupa exemplul acela de sus (cev ain genul ) ?
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”