Am sters un "link"

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
w3ballance
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Am sters un "link"

Mesaj de w3ballance »

Salutare,

Am o problema destul de mare. Am cautat inainte cu search, dar nu m-a ajutat nimic din pacate.

Am umlat in tema si am sters o mare parte din overal_footer si nu mai pot sa ma loghez ca administrator :| Va dati seama ca acum orice modificare necesita si o reinprospatare a sablonului si asta nu mai am cum sa o fac daca nu mai am acces la administrare. Ce alta varianta am ?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Am sters un "link"

Mesaj de bogdan »

Ai 3 optiuni:
1. Restaurezi fisierul cu problema dintr-o copie a forumului tau (daca ai asa ceva) sau din arhiva originala phpBB
2. Accesezi URL-ul: http://forumul_tau/adm/index.php si intri in Panoul administratorului
3. Descarci fisierul cu un client FTP, faci modificarile de cod pe local si-l urci pe server.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

4. Cureţi cache-ul cu ajutorul unui client FTP navigând în directorul cache din rădăcina forumului phpBB şi ştergând din el tot în afară de fişierele .htaccess şi index.htm
5. Foloseşti Support Toolkit ca un panou de administrare alternativ (fişierele de limba română)
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
w3ballance
Utilizator înregistrat

Mesaj de w3ballance »

1. Am facut asta, dar n-are nici un efect daca nu ii dau reimprospatare la tema :|
2. Am incercat si asta : Imi zice ca n-am acces si daca ma loghez ca moderator si intru in /adm, ma delogheaza automat cu eroarea "nu aveti acces".
3 si 4. Lucrez pe wamp... nu stiu cum as putea sa ma conectez la ftp. Am incercat si nimic :|
5. Si acum ce fac cu el ?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Cred că te contrazici singur. Spui că nu şti cum ai putea să te conectezi la FTP dar la 1 ai spus că ai restaurat fişierul.. deci?
Normal că nu vei avea acces în P.A. ca moderator; loghează-te ca administrator.
Nu cred că dacă codul introdus în secţiunea de download pentru a descărca fişierul este greşit îţi spune că este greşit codul.
Încearcă din nou ţinând cont că nu există zero şi că litere trebuie scrise cu majuscule.
bogdan

Mesaj de bogdan »

w3ballance scrie:3 si 4. Lucrez pe wamp... nu stiu cum as putea sa ma conectez la ftp.
Inseamna ca ai forumul pe local deci nu iti trebuie un client FTP. Cauta pe calculatorul fisierul cu pricina si adauga codul sters.

Autentifica-te ca administrator si nu ca moderator.
w3ballance
Utilizator înregistrat

Mesaj de w3ballance »

paranormal scrie:Cred că te contrazici singur. Spui că nu şti cum ai putea să te conectezi la FTP dar la 1 ai spus că ai restaurat fişierul.. deci?
Normal că nu vei avea acces în P.A. ca moderator; loghează-te ca administrator..
Inseamna ca ai forumul pe local deci nu iti trebuie un client FTP. Cauta pe calculatorul fisierul cu pricina si adauga codul sters.
Autentifica-te ca administrator si nu ca moderator.
Ori eu sunt prost, ori voi nu ati inteles. Normal ca am restaurat fisierul inapoi. L-am editat inapoi si practic i-am pus link-ul cu pricina ca sa ma pot loga ca administrator, acum nu ar fi problema daca mi-ar si aparea. Eu de cate ori faceam cate o modificare in fisiere (in cazul asta overal_footer), trebuia sa-i dau din PA la style -> reimprospatare la sablon ca sa-si stearga cache-ul (nu ?) si sa-mi apara ce am editat eu. Acum ati inteles ?

Reiau. Ce am modificat acolo in overal_footer (inclusiv link-ul care ma ducea in p.a)), am pus inapoi, dar tot nu-mi apare pentru ca a ramas cache-ul forumului si n-am cum sa-l sterg decat din PA. In PA nu am cum sa ma loghez pentru ca nu imi mai apare link-ul de "Intra in panoul administratorului", sau cum o fi el... Totusi tre sa existe o varianta, nu ?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Variantele ţi-au fost date mai sus (* şi **).
Loghează-te ca administrator apoi accesează adresa-site-ului-tău/forum/adm şi astfel vei putea accesa panoul de administrare, sau foloseşte STK pe care îl poţi descărca de mai jos

Am inlocuit fisierul atasat cu un link: http://www.phpbb.ro/downloads.php?view=detail&df_id=37
bogdan

Mesaj de bogdan »

Asa e. Ti-a explicat dar poti citi si acest articol ca sa vezi cum poti curata cache-ul forumului: knowledge/kb_show.php?id=128
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”