Am o problema destul de mare. Am cautat inainte cu search, dar nu m-a ajutat nimic din pacate.
Am umlat in tema si am sters o mare parte din overal_footer si nu mai pot sa ma loghez ca administrator

Inseamna ca ai forumul pe local deci nu iti trebuie un client FTP. Cauta pe calculatorul fisierul cu pricina si adauga codul sters.w3ballance scrie:3 si 4. Lucrez pe wamp... nu stiu cum as putea sa ma conectez la ftp.
paranormal scrie:Cred că te contrazici singur. Spui că nu şti cum ai putea să te conectezi la FTP dar la 1 ai spus că ai restaurat fişierul.. deci?
Normal că nu vei avea acces în P.A. ca moderator; loghează-te ca administrator..
Ori eu sunt prost, ori voi nu ati inteles. Normal ca am restaurat fisierul inapoi. L-am editat inapoi si practic i-am pus link-ul cu pricina ca sa ma pot loga ca administrator, acum nu ar fi problema daca mi-ar si aparea. Eu de cate ori faceam cate o modificare in fisiere (in cazul asta overal_footer), trebuia sa-i dau din PA la style -> reimprospatare la sablon ca sa-si stearga cache-ul (nu ?) si sa-mi apara ce am editat eu. Acum ati inteles ?Inseamna ca ai forumul pe local deci nu iti trebuie un client FTP. Cauta pe calculatorul fisierul cu pricina si adauga codul sters.
Autentifica-te ca administrator si nu ca moderator.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator