salut am si eu un forum phpbb(ultima versiune 3,..) iar cand cineva vrea sa se inregistreze i da eroare generala
Eroare generală
template->_tpl_load_file(): File ./language/ro/email/user_welcome.txt does not exist or is empty
Va rugăm să anunţati administratorul forumului sau webmaster-ul: barbumaryus@yahoo.com
adresa forumului aici ce este de facut
Eroare generala: user_welcome.txt does not exist or is empty
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.8
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Eroare generala: user_welcome.txt does not exist or is empty
Ultima oară modificat 09-Ian-2011, 02:40:30 de către Ivan Petre Paul, modificat 1 dată în total.
Motiv: titlu modificat conform regulamentului
Motiv: titlu modificat conform regulamentului
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Eroare generala :(((
Ai două variante:
1. Fie creezi un fişier cu numele user_welcome şi extensia .txt, pui în el conţinutul acesta:
apoi îl încarci pe server în language/ro/email
2. Fie descarci fişierele de limba română de la adresa downloads.php?view=detail&df_id=2 şi încarci directorul ro în language/ de pe serverul tău.
P.S. - am modificat titlul subiectului tău deoarece acesta încălca prevederile regulamentului.
Subiect mutat din 3.0.x Cum pot să...?
1. Fie creezi un fişier cu numele user_welcome şi extensia .txt, pui în el conţinutul acesta:
Cod: Selectaţi tot
Subject: Bine aţi venit la "{SITENAME}"
{WELCOME_MSG}
Vă rugăm să păstraţi acest e-mail. Informaţia pentru contul dumneavoastră urmează aici:
-----------------------------
Nume utilizator : {USERNAME}
Adresa forumului : {U_BOARD}
-----------------------------
Parola a fost stocată în siguranţă în baza noastră de date şi nu poate fi extrasă. În cazul în care este uitată, veţi putea să o resetaţi folosind adresa de email asociată cu contul propriu.
Vă mulţumim pentru înregistrare.
{EMAIL_SIG}
2. Fie descarci fişierele de limba română de la adresa downloads.php?view=detail&df_id=2 şi încarci directorul ro în language/ de pe serverul tău.
P.S. - am modificat titlul subiectului tău deoarece acesta încălca prevederile regulamentului.
Subiect mutat din 3.0.x Cum pot să...?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
- Versiune: 3.8
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Re: Eroare generala: user_welcome.txt does not exist or is e
ok mersi de ajutor scuze ca am postat aiurea 2 noaptea
ms mult