Salut!
Am si eu o problema!
Am instalat phpbb seo pe http:www.cateicufite.ro/forum1/ am Activate URL rewriting: Yes , dar cand dau click pe un forum ma duce la indexul siteului. am tot umblat cu .htacces si nimic.
se poate sa ma ajutati si pe mine?
va multumesc
phpbb seo
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: phpbb seo
Poti furniza un link catre MOD-ul pe care l-ai instalat ?
- Bobses
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Am şi eu două probleme cu phpbb_seo (n-am vrut să mai deschid un alt topic, ţ›inînd seama că ăsta a fost deschiz astăzi).
Am instalat phpBB SEO Premod V 3.0.8 de aici.
1. Toate bune şi frumoase (s-a conectat la baza de date, nu am pierdut nimic din vechiul forum) pînă la un punct: după ce activez url rewriting, copiez în .htaccess codul generat după salvare şi primesc minunate pagini cu 404.
ţšin să precizez că pe serverul unde este hostat forumul am şi două site-uri la care merge fără probleme Apache mod_rewrite, deci problema nu e din această cauză. Probabil o setare pe undeva, dar nu-mi dau seama unde.
2. În managerul de url-uri al forumului sînt o mulţ›ime de erori de genul:
Încă o întrebare: cît de necesare sînt aceste friendly urls, dacă am activat RSS-ul şi l-am pus în Google Webmasters? În feed totul pare ok: titluri, etc.
Forumul se află la adresa aici.
Sînt începător în lucrul cu phpbb3, deşi contul în această comunitate este mai vechi (am renunţ›at, din păcate, la phpbb la momentul respectiv).
Am instalat phpBB SEO Premod V 3.0.8 de aici.
1. Toate bune şi frumoase (s-a conectat la baza de date, nu am pierdut nimic din vechiul forum) pînă la un punct: după ce activez url rewriting, copiez în .htaccess codul generat după salvare şi primesc minunate pagini cu 404.

ţšin să precizez că pe serverul unde este hostat forumul am şi două site-uri la care merge fără probleme Apache mod_rewrite, deci problema nu e din această cauză. Probabil o setare pe undeva, dar nu-mi dau seama unde.
2. În managerul de url-uri al forumului sînt o mulţ›ime de erori de genul:
Cod: Selectaţi tot
The URL cached is a bit too long.
Consider using a smaller one
The URL cached contains a bit too many words.
Consider setting up an better one.
Forumul se află la adresa aici.
Sînt începător în lucrul cu phpbb3, deşi contul în această comunitate este mai vechi (am renunţ›at, din păcate, la phpbb la momentul respectiv).
- Bobses
- Utilizator înregistrat
Nici o idee sau sugestie? Nimeni nu şi-a făcut url-uri friendly la forum?
-
- Nou venit
- Ext: Nu
Eu am rezolvat problema!
Multumesc oricum de interventie
Multumesc oricum de interventie
- Bobses
- Utilizator înregistrat
Eu nu. Dar nu mai cred că o voi rezolva vreodată, aşa că am dezactivat phpbb_seo.