Support Toolkit funcţionare - utilizare - comenzi ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Support Toolkit funcţionare - utilizare - comenzi ?
Se vorbeşte prin unele locuri de acest utilitar.
Am căutat fără să reuşesc să găsesc, cum se poate accesa, odată instalat în php bulletin board.
În limba română, nu în engleză.
Cu AutoMOD, am rezolvat cu comanda de instalare - http_www_adresa_forum/install
Pentru STK, care este această comandă, pentru a-l accesa?
Într-un loc, se spune că se uploadează folderul stk din arhivă.
Asta, în ro (nu mai găsesc articolul !!!), intru pe http://www.phpbb.com/customise/db/offic ... ._-t_88132 , iar acolo se spune că se uploadează doar folderul stk, care este inclus în stk-ul dezarhivat.
Deci cum e ???
Se poate da şi în acest caz nişte informaţii de la primul pas , cum, ce, unde se "urcă", până la comanda necesară accesării sale?
Specific că sunt fondatorul forumului...
Vă mulţumesc.
Am căutat fără să reuşesc să găsesc, cum se poate accesa, odată instalat în php bulletin board.
În limba română, nu în engleză.
Cu AutoMOD, am rezolvat cu comanda de instalare - http_www_adresa_forum/install
Pentru STK, care este această comandă, pentru a-l accesa?
Într-un loc, se spune că se uploadează folderul stk din arhivă.
Asta, în ro (nu mai găsesc articolul !!!), intru pe http://www.phpbb.com/customise/db/offic ... ._-t_88132 , iar acolo se spune că se uploadează doar folderul stk, care este inclus în stk-ul dezarhivat.
Deci cum e ???
Se poate da şi în acest caz nişte informaţii de la primul pas , cum, ce, unde se "urcă", până la comanda necesară accesării sale?
Specific că sunt fondatorul forumului...
Vă mulţumesc.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Support Toolkit funcţionare - utilizare - comenzi ?
Despre ce vorbim aici?1960 scrie:php bulletin board
Şi care este diferenţa?1960 scrie: Într-un loc, se spune că se uploadează folderul stk din arhivă.
Deci cum e ???
Dezarhivezi arhiva STK în calculator apoi încarci pe server în rădăcina forumului, directorul complet stk din arhiva, apoi accesezi http://adresa-forum/stk pentru a utiliza Support Toolkit.1960 scrie:Se poate da şi în acest caz nişte informaţii de la primul pas , cum, ce, unde se "urcă", până la comanda necesară accesării sale?
Nu necesită configurări. Pur şi simplu încarci directorul pe server şi apoi îl accesezi.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- 1960
- Utilizator înregistrat
1. Desigur, despre php bulletin board !paranormal scrie: Despre ce vorbim aici?
Şi care este diferenţa?
Dezarhivezi arhiva STK în calculator apoi încarci pe server în rădăcina forumului, directorul complet stk din arhiva, apoi accesezi http://adresa-forum/stk pentru a utiliza Support Toolkit.
Nu necesită configurări. Pur şi simplu încarci directorul pe server şi apoi îl accesezi.
Mi-a fost atrasă atenţia de două ori că nu vorbim despre php, deci, am scris numele complet, sau iar nu-i bine ?
2. Diferenţa este de un folder !
Ai dezarhivat, arhiva, de curând, a stk?
Are folderul principal, numit stk, iar în acesta, are două subfoldere => contrib şi stk plus install txt şi license.txt
Am întrebat cred destul de clar, care folder stk se urcă în ftp ?
În ro, este exact ce spui tu, în engleză se scrie din ceea ce am citit aici :
http://www.phpbb.com/customise/db/offic ... 75#p198675
este aşa :
Am înţeles următoarele :Upload the stk folder inside of the unzipped stk folder (it should contain files like index.php, etc.), not the parent folder (which includes install.txt, etc., like you see now).
Uploadează folderul stk din (interiorul) folderul(ului) stk dezarhivat (trebuie să conţină file de genul index.php, etc), nu folderul părinte ( ce include install.txt, etc, ce se vede acolo
Traducerea este personală, nu am folosit prostiile de pe net, deci scuze...
Voi, ce înţelegi din asta, suprapunâmd cele două răspunsuri, cel în ro şi cel în en ?
Cel de pe suportul în engleză este dat tot de cineva din staff,
3. Încercat în ambele feluri, nu merge să accesez.
În loc să ies din ceaţă, mai rău mă afund, când există răspunsuri diferite la aceeaşi problemă.
Care este până la urmă, forma de upload corectă?
Dezarhivez Support Toolkit-1.0.2.1-pl1.zip, şi urc conţinutul rezultatpe ftp?
Dezarhivez Support Toolkit-1.0.2.1-pl1.zip, intru în folderul prim stk şi urc doar subfolderul stk pe ftp?
Nu îmi dace plăcere să vă tot deranjez cu astfel de mărunţişuri, dar cred că uneori unele răspunsuri mai mult încurcă un neiniţiat.
Ca să îi dau de cap singur, i-aş da, dar aş pierde foarte mult timp, credeam că rezolv unele lucruri mai uşor întrebând.
Întreb doar atunci când am încercat de câte 5 ori ceva şi nu iese.
Vă reamintesc că lucrez totul doar pe tema de bază, fără modificări, deci se exclud probleme din această cauză.
Mulţumesc anticipat de lămuriri.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- Ivan Petre Paul
Adică phpBB bulletin board.1960 scrie:Desigur, despre php bulletin board !

Penultima oară când am verificat aceasta conţinea doar directoarele contrib şi stk, iar stk trebuia încărcat pe server.1960 scrie:Diferenţa este de un folder !
Okay atunci, încarci pe server directorul stk din directorul stk ce conţine şi contrib şi install.txt şi license.txt.
Voi modifica arhiva downloads.php?view=detail&df_id=37 (done!) şi voi scrie un articol despre instalarea a Support Toolkit.
- 1960
- Utilizator înregistrat
Mulţumesc încă odată.
Eu rămân la php bulletin board, phpbb bulletin board, nu există ( cel puţin nu pe goagălul meu
)
Este ori phpbb, ori php bulletin board.
http://en.wikipedia.org/wiki/PhpBB
Dacă vei face un articol despre ceea ce am pus eu ca titlu aici, te-aş ruga dacă se poate să nu omiţi şi paşii de instalare a limbii române, eu am omis-o în acel tutorial AutoMOD, pe lângă alte greşeli.
Mă duc la testări stk.
O zi cu soare.
Edit 1 Întrebare:
Nu se pot adăuga fişierele de limba română, în local, în locul unde trebuie, aici, în stk/language, să se adauge ro şi conţinutul său, apoi, să se urce pe ftp?
Sau, voi, nu aveţi permisiunea de a adăuga aceste fişiere, direct în arhiva de download a stk, din suportul în ro ?
Asta ar fi valabil şi în alte cazuri, bănuiesc că cât timp nu se modifică conţinutul fără acordul autorului, nu se încalcă nici o lege.
Ar simplifica şi ajuta în multe cazuri, multe întrbări nu şi-ar mai avea rostul.
Luaţi-o doar ca o întrebare.
Eu rămân la php bulletin board, phpbb bulletin board, nu există ( cel puţin nu pe goagălul meu

Este ori phpbb, ori php bulletin board.
http://en.wikipedia.org/wiki/PhpBB
Dacă vei face un articol despre ceea ce am pus eu ca titlu aici, te-aş ruga dacă se poate să nu omiţi şi paşii de instalare a limbii române, eu am omis-o în acel tutorial AutoMOD, pe lângă alte greşeli.
Mă duc la testări stk.
O zi cu soare.
Edit 1 Întrebare:
Nu se pot adăuga fişierele de limba română, în local, în locul unde trebuie, aici, în stk/language, să se adauge ro şi conţinutul său, apoi, să se urce pe ftp?
Sau, voi, nu aveţi permisiunea de a adăuga aceste fişiere, direct în arhiva de download a stk, din suportul în ro ?
Asta ar fi valabil şi în alte cazuri, bănuiesc că cât timp nu se modifică conţinutul fără acordul autorului, nu se încalcă nici o lege.
Ar simplifica şi ajuta în multe cazuri, multe întrbări nu şi-ar mai avea rostul.
Luaţi-o doar ca o întrebare.
- Ivan Petre Paul
Utilizatorul ar trebui să aleagă dacă doreşte limba română sau nu, nu trebuie să o introducem noi "cu forţa".
De aceea noi punem fişierele separat. Nu avem nici dreptul de a face modificări arhivei, conform licenţei GNU sub care a fost lansat utilitarul:
De aceea noi punem fişierele separat. Nu avem nici dreptul de a face modificări arhivei, conform licenţei GNU sub care a fost lansat utilitarul:
Everyone is permitted to copy and distribute verbatim copies of this license document, but changing it is not allowed.
- 1960
- Utilizator înregistrat
S-a rezolvat şi cu STK.
Am instalat , am accesat, m-am lămurit, este util.
Cu întrebarea din edit, nu se modifica nimic, se reuneau două arhive. Utilizatorul fiind român, doar nu alegea downloadul în arabă, nu ?
A fost doar o întrebare, deci, să uităm de ea.
Mersi pentru că mi-ai dat calea de accesare a stk.
Am instalat , am accesat, m-am lămurit, este util.
Cu întrebarea din edit, nu se modifica nimic, se reuneau două arhive. Utilizatorul fiind român, doar nu alegea downloadul în arabă, nu ?
A fost doar o întrebare, deci, să uităm de ea.
Mersi pentru că mi-ai dat calea de accesare a stk.
- Ivan Petre Paul
Done!paranormal scrie:voi scrie un articol despre instalarea a Support Toolkit.

- 1960
- Utilizator înregistrat
Acum, cu arhiva modificată, totul este ok, instrucţiunile de instalare ale stk sunt uşor de urmat şi merge totul din prima.
Idem, pentru fişierele de limba română.
Excepţional.
Jos pălăria.
Idem, pentru fişierele de limba română.
Excepţional.
Jos pălăria.