Se poate inlocui casuta Url?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Mediu
Se poate inlocui casuta Url?
Am si eu o intrebare cum se poate inlocui casuta de integrare unui link din mesaje cu ceva asemanator cu imaginea atasata. Sistemul actual este foare dificil de folosit in momentul cand vrei sa introduci un titlu in loc de link.

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Se poate inlocui casuta Url?
Ce temă foloseşti?
-
- Utilizator înregistrat
Tema este http://www.awesomestyles.com/phpbb3-styles/demo/anfild care contine cate-va modificari facute de mine.Mistiq scrie:Ce temă foloseşti?
Daca este nevoie uite un link cu forumul de teste http://testiinfo.net16.net/forum/
-
- Utilizator înregistrat
exista pana la urma o posibilitate la problema mea?
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Neexperimentat
redbull :
Fără a interveni direct, în vreun fişier :
Se poate folosi un bbcode de genul [urlnew=], în locul celui implicit al phpBB, care te aruncă afară de unde eşti, dacă apeşi pe un link.
Destul de deranjat să ieşi şi să revii apoi, după ce te uiţi în linkul accesat.
Ce ne arăţi tu este din forumactif, ceva simplist, fără imagine şi casetă, dar mai bun decât actualul de aici, este:
01.
Folosire cod BB
02.
Schimbare HTML
03.
Asistenţă
04.
Setări
Afişează în pagina cu mesaje - Da
Bănuiesc că ştii unde trebuie pus ?
ACP/Scriere/Mesaje - Coduri BB - Adaugă un cod BB nou - adaugi în ordine în locaţiile lor ce este mai sus - Trimite.
Fără a interveni direct, în vreun fişier :
Se poate folosi un bbcode de genul [urlnew=], în locul celui implicit al phpBB, care te aruncă afară de unde eşti, dacă apeşi pe un link.
Destul de deranjat să ieşi şi să revii apoi, după ce te uiţi în linkul accesat.
Ce ne arăţi tu este din forumactif, ceva simplist, fără imagine şi casetă, dar mai bun decât actualul de aici, este:
01.
Folosire cod BB
Cod: Selectaţi tot
[urlnew={URL}]{TEXT}[/urlnew]
Schimbare HTML
<a class="postlink" href="{URL}" target="_blank">{TEXT}</a>
Asistenţă
[urlnew=LINK TO]TEXTUL TĂU AICI[/urlnew]
Setări
Afişează în pagina cu mesaje - Da
Bănuiesc că ştii unde trebuie pus ?
ACP/Scriere/Mesaje - Coduri BB - Adaugă un cod BB nou - adaugi în ordine în locaţiile lor ce este mai sus - Trimite.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
-
- Utilizator înregistrat
@1960. acel cod dat de tine este tot cam la fel. Eu vreau ca: atunci cand vreau sa introduc un link.si apas pe casuta cu link sa apara optiunea ca in poza, adica sa am casuta pentru link. si pentru numele dorit.
Am pe forum persoane care imi spun de multe ori evita sa scrie atunci cand trebuie introdus un link cu nume. din motivul dificultati de a face asta.
Daca exista ceva pentru ce vreau eu si trebe modificat ceva in stil o voi face.
Am pe forum persoane care imi spun de multe ori evita sa scrie atunci cand trebuie introdus un link cu nume. din motivul dificultati de a face asta.
- 1960
- Utilizator înregistrat
Te-am înţeles, am şi scris :redbull scrie:@1960. acel cod dat de tine este tot cam la fel. Eu vreau ca: atunci cand vreau sa introduc un link.si apas pe casuta cu link sa apara optiunea ca in poza, adica sa am casuta pentru link. si pentru numele dorit.
fă un test cu el, ca să vezi totuşi diferenţa, îl poţi şterge fără complicaţii din ACP....ceva simplist, fără imagine şi casetă, dar mai bun decât actualul de aici, este:
Presupun că dacă vei intra în stilul unui forum din fg, vei reuşi să găseşti codul respectiv, sau poate altcineva cunoaşte mai mult.
Sau, poţi folosi ceva mult mai complex :
Advanced BBCode Box 3
Vezi în acest link şi imaginile. Sunt foarte multe opţiuni de taguri, ce se pot activa/deactiva, printre acestea ai şi ceea ce doreşti tu, dacă nu mă înşel.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
-
- Utilizator înregistrat
@ 1960 Da acea imagine este de pe un forumgratuit. acolo am avut vechiul forum dar din motive de limitari am renuntat(incepe sa-mi para rau ) Am inca forumul vechi activ. unde pot gasi acel cod?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
@redbull: la ce cod te referi?
Cea mai buna varianta este Advanced BBCode Box 3 MOD
Cea mai buna varianta este Advanced BBCode Box 3 MOD
- 1960
- Utilizator înregistrat
Aşa cum îţi recomandă şi bogdan, şi ţi-am zis şi eu, poţi instala Advanced BBCode Box 3 MOD, care are o mulţime de alte funcţionalităţi, cărora le poţi adăuga şi tu, altele.redbull scrie:@ 1960 Da acea imagine este de pe un forumgratuit. acolo am avut vechiul forum dar din motive de limitari am renuntat(incepe sa-mi para rau ) Am inca forumul vechi activ. unde pot gasi acel cod?
Nu are rost să te mai complici cu fg, , sau, cum doreşti.
Nu cunosc zona unde se găseşte în css în fg, altfel, ţi-aş fi dat un răspuns cocret.
Acest Advanced BBCode Box 3 MOD, merge excelent, l-am încercat, instalându-l cu ajutorul AutoMOD.