De ceva timp ma dispera un virus pe care-l am pe forum. Virusul este cuminte numai ca atunci cand un utilizator vrea sa scrie un mesaj pe forum, este redirectionat catre alt website. Asta nu se intampla tot timpul, se intampla o data la 10 /20 accesari. Uneori nu e nevoie sa scrii mesajul, esti redirectionat si cand te loghezi. Daca nu te logezi, ca vizitator nu ai nici o problema. Cum pot scana forumul sau cum pot scapa de virus? Am schimbat tema si nu acolo este problema. Nu vreau sa fac update la forum, vreau doar sa scap de virus. Site-ul este:elektronica.us
multumesc pentru timpul acordat
am virus pe forum - ma redirectioneaza cand scriu mesaje
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Re: am virus pe forum - ma redirectioneaza cand scriu mesaje
asta este site-ul unde ma redirectioneaza: http://www2.searchresultsdirect.com/par ... a5&ac300=1
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Esti sigur ca nu ai configurat corect Google AdWords la tine pe forum? Sterge temporar scriptul google AdWords din forum, curata cache-ul forumului si vezi daca mai apare redirectarea.
Altfel, cauta dupa searchresultsdirect.com in toate fisierele forumului.
Altfel, cauta dupa searchresultsdirect.com in toate fisierele forumului.
-
- Utilizator înregistrat
scuze dar nu inteleg ce are google adwords cu redirectarea? cred ca ai vrut sa spui adsense
nu cred ca are legatura adsense cat despre search cum sa caut dupa site-ul redirectat pentru ca probabil acesta este scris intr-un fisier, nu fisierul se numeste asa.. ?

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
URL-ul de redirectare pare similar cu cel creat de AdSense.
Tocmai, eu ti-am zis sa cauti IN fisiere folosind Agent Ransack dupa numele site-ului (daca acesta e dinamic atunci e mai greu de gasit)
Tocmai, eu ti-am zis sa cauti IN fisiere folosind Agent Ransack dupa numele site-ului (daca acesta e dinamic atunci e mai greu de gasit)