Salutare la toata lumea sunt cam nou pe aici nu stiu daca am facut postul bine sau nu dar imi cer scuze de la inceput
asi dori o informatie si eu am un banner de reclama cum sal introduc pe forumu meu imi spune cineva ????? va rog mult va multumesc
cum sa introduc banner pe forumu meu
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Salutare
Salut !
Caută secţiunea de care ţine problema ta, aici şi postează în zona de care ţine problema ta.
O zi bună tuturor !
Caută secţiunea de care ţine problema ta, aici şi postează în zona de care ţine problema ta.
O zi bună tuturor !
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: cum sa introduc banner pe forumu meu
Cauta in forum. S-a mai discutat.
Intrebarea nu tine de MOD-uri. Subiect mutat si unit cu un altul deschis pe aceeasi tema.
@nook1y: Incearca sa gasesti locul potrivit pentru subiecte si nu deschide subiecte multiple legate de aceeasi problema.
Intrebarea nu tine de MOD-uri. Subiect mutat si unit cu un altul deschis pe aceeasi tema.
@nook1y: Incearca sa gasesti locul potrivit pentru subiecte si nu deschide subiecte multiple legate de aceeasi problema.
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: cum sa introduc banner pe forumu meu
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.