Ce ma sfatuiti ?

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
xXx
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Ce ma sfatuiti ?

Mesaj de xXx »

Deci eu mam gandit sami fac un forum .. www.nume.ro .. sa cumpar un dom. si sami ziceti dak am pus prea multe moduri pe forum.. nu vi le zik pe nume ca nu le stiu pe toate ...
quick reply with quote , categories & forum icon , glance , multivotehack ,
MODU DE LINK EXTERIOR CARE NUSH CUM SE NUMESTE :lol: , Modul ccare poti pune iconite la topicuri , gender hack , zodiac hack , birthday hack , si atachament .. dar la atachament dak va fi un forum publik vor fi poate cam multe poze si hddu meu nu e prea mare .. sal pun ? atachament ... mai vreau sugestii dak mai trebie pus sau scos ceva ... ;)
C'ya :D
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

de regula iti pui MOD-urile de care crezi ca vei avea nevoie. din ce ai enumerat tu aici e ok. sa inteleg ca iti vei gazdui forumul pe calc tau?
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Pai da... e mai usor de configurat decat sa-l pun pe FTP... ma rog .. dar atachament sal pun ? ... si inca ceva cum ati facut voi faza asta cu sectiunea din dreapta... ca la mine autentificarea este jos .. cum pot face sa fie ca la voi ? ... :D
C'ya :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”