http://www.clujn.3x.ro --> Forum de canal IRC ( #Cluj-N )
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- biggy
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
http://www.clujn.3x.ro --> Forum de canal IRC ( #Cluj-N )
Am facut forumul ala ca sa ne cunoastem mai bine intre noi... cei de pe canalul de IRC #Cluj-N . Cred ca sunt cateva discutii interesante pe acolo

- neuron
- Utilizator înregistrat
biggy hmm .. cred ca merge pentru un forum destinat canalului tau de undernet ! Dar daca vrei sa te axezi mai mult pe forum tias recomanda sa mai tai din forumuri si sa faci poate un stil personalizat daca ai posibiltatea sau machiar sal schimbi in unul cu putin mai multa animatie (daca intelegeti ce vreu sa spun .. P.S nu am nimic impotriva mjr ).
- BuGsY
- Fost coleg
Am văzut pe acolo două forumuri care ar putea fi foarte bine subicte de discuţie, NU forumuri. Asta bineînţeles, dacă preocuparea voastră nu este gătitul sau scrierea a două reguli într-un forum după care este închis (mă gândesc că poate au rol de constituţie, şi atunci fără discuţie s-ar merita efortul depus).
Este foarte bine pentru forum că aţi pus rubrica de Off-Topic în mijlocul rubricirilor de entertainment, adică aţi nimerit-o pentru că nu trebuie să faceţi ceva şablonat/logic.
Poţi să faci şi tu un update la Versiunea curentă phpBB.
Este foarte bine pentru forum că aţi pus rubrica de Off-Topic în mijlocul rubricirilor de entertainment, adică aţi nimerit-o pentru că nu trebuie să faceţi ceva şablonat/logic.

Poţi să faci şi tu un update la Versiunea curentă phpBB.
- biggy
- Utilizator înregistrat
BuGsY dap ai dreptate cand ai zis ca nu se merita sa fac un forum pentru discutii in ale bucatariei, dar tot imi zicea lumea (fetele) ca or sa posteze ceva retete de bucatarie... se laudau ca vor posta o gramada... si daca tot erau fete am zis sa le fac si lor un forum, ca prin restul nu se prea baga. Oricum au fost numai vorbe si zilele astea cred ca am sa sterg forumul acela
In legatura cu forumul de la Reguli... eu zic ca s-a meritat, tinand cont ca acolo este vorba de ordinea interioara a canalului de Undernet ==> eu sunt singurul care are drept de scriere acolo si eu sunt si "seful" canalului de Undernet, adica numai eu am dreptul sa emit "reguli" .
neuron ai si u dreptate, dar sincer nu merita efortul canalul ala de Undernet
( sunt prea putini utilizatori si in ultima vreme mai mult imi pierd vremea chatuind pe forumuri... )

In legatura cu forumul de la Reguli... eu zic ca s-a meritat, tinand cont ca acolo este vorba de ordinea interioara a canalului de Undernet ==> eu sunt singurul care are drept de scriere acolo si eu sunt si "seful" canalului de Undernet, adica numai eu am dreptul sa emit "reguli" .
neuron ai si u dreptate, dar sincer nu merita efortul canalul ala de Undernet