Salut,
Am o problema la care as dori sa va consult. Lucrurile stau astfel: doresc sa schimb imaginea de fundal albastru din tema prosilver la un forum care are instalat si phpbb_seo.
Am schimbat calea fisierului in colours.css si nimic, am sters fisierul (bg_header.gif) si tot se afiseaza.
Ceva idei?
cum schimb imagina header fundal
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- clubptc
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: cum schimb imagina header fundal
Dupa fiecare modificare pe care o faci trebuie sa dai refresh la tema din ACP.
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
merci,
incercasem si cu refresh la tema cand am modificat in colours.css in prima mentiune de sus pentru poza de header, acum dupa ce am modificat si in alte 2 locuri si am dat refresh a mers.
incercasem si cu refresh la tema cand am modificat in colours.css in prima mentiune de sus pentru poza de header, acum dupa ce am modificat si in alte 2 locuri si am dat refresh a mers.
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
De obicei fisierele css sunt salvate in baza de date. asa ca trebuie sa dai refresh.
hmm.. dejavu.. >,<
hmm.. dejavu.. >,<
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3