Salutare.
Am si eu un script de radio pe forum.
L-am adaugat in index_body,header,footer si tot degeaba.
Problema este ca in momentul in care eu dau click pe o categorie sau un subforum logic pagina se reincarca si ma reconecteaza la radio.
Ce as putea face ca atunci cand dau click pe orice subforum radioul sa cante in continuare fara intrerupere.
Cum pot sa fac radioul fix pe forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa fac radioul fix pe forum
Despre ce script e vorba? Cum adica "degeaba"?daNzEt scrie:Am si eu un script de radio pe forum.
L-am adaugat in index_body,header,footer si tot degeaba.
Asa e normal pentru ca se incarca o pagina nouadaNzEt scrie:Problema este ca in momentul in care eu dau click pe o categorie sau un subforum logic pagina se reincarca si ma reconecteaza la radio.
Ai putea folosi un frameset cu 2 frame-uri in care unul e folosit de radio si altul de forum.daNzEt scrie:Ce as putea face ca atunci cand dau click pe orice subforum radioul sa cante in continuare fara intrerupere.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Nivel phpBB: Mediu
Cod: Selectaţi tot
<embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.cutitarii.ro/mediaplayer.swf" id="ply" quality="high" name="ply" width="200" height="18" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" flashvars="file=http://77.36.67.148:8000/;stream.nsv&type=mp3&volume=100&autostart=false&frontcolor=0x000000&backcolor=0x175791&lightcolor=0x175791" />
Cod: Selectaţi tot
Ai putea folosi un frameset cu 2 frame-uri in care unul e folosit de radio si altul de forum.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Gasesti pe net tutoriale despre iframe si frameset.
Pur si simplu i sa ai un frameset cu 2 frame-uri : unul pt forum si unul pt radio (vor fi independente si astfel radio-ul nu va mai fi afectat de incarcarea unei sectiuni noi din forum).
O alta solutie ar fi sa deschizi radio-ul intr-o fereastra noua (popup).
Pur si simplu i sa ai un frameset cu 2 frame-uri : unul pt forum si unul pt radio (vor fi independente si astfel radio-ul nu va mai fi afectat de incarcarea unei sectiuni noi din forum).
O alta solutie ar fi sa deschizi radio-ul intr-o fereastra noua (popup).