New User Problem

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Mister X
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

New User Problem

Mesaj de Mister X »

Buna ziua tuturor!

Sper ca aici voi gasi ajutor pentru o mare problema a mea cu phpBB-ul.
Mi-am facut un forum si dupa multe probleme rezolvate am una mare si lata pe care nu o pot rezolva pentru ca nu stiu cum si pe aici nu prea am gasit o rezolvare:
Atunci cand un user se inregistreaza pe forum si ii trimite linkul de activare in e-mail, cand acesta da click pe el ii apare o pagina cu error 404 page cannot be found...
Am incercat pe 2 servere, si la 3x.ro, si acum mai nou la lycos aici unde aveti si voi forumul, si am instalat reinstalat si updatat si tot ce se poate forumurile astea si tot problema asta o am...
Am observat ca la voi nu e prezent acest "bug" si as dori sa ma ajutati daca se poate sa imi fac si eu forumul sa nu mai aiba probleme.

A, si inca ceva:
Daca puteti sa-mi spuneti si alte servere de hosting free cu suport PHP si eventual spatiu mare.

Thank you in advance,
Mister X
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: New User Problem

Mesaj de bogdan »

Mister X scrie:Atunci cand un user se inregistreaza pe forum si ii trimite linkul de activare in e-mail, cand acesta da click pe el ii apare o pagina cu error 404 page cannot be found...
Am incercat pe 2 servere, si la 3x.ro, si acum mai nou la lycos aici unde aveti si voi forumul, si am instalat reinstalat si updatat si tot ce se poate forumurile astea si tot problema asta o am...
destul de ciudat ... o solutie ar fi sa nu mai folosesti link-urile de aprobare/validare .... dar ca sa rezolvam problema poti sa specifici adresa forumului si eventual un link de aprobare ? si apoi mai vedem...
Mister X scrie:Daca puteti sa-mi spuneti si alte servere de hosting free cu suport PHP si eventual spatiu mare.
vezi:
- servere free unde se poate instala forumul phpBB ...
- Alt server cu suport pHp+MySql
Ultima oară modificat 29-Mai-2003, 14:39:42 de către bogdan, modificat 1 dată în total.
Mister X
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Mister X »

Cum fac sa nu mai folosesc linkurile de aprobare si validare?
Adresa forumului este: http://members.lycos.co.uk/misterx/phpBB2
Vad ca acum mi-a mai aparut o problema... cand sunt in panoul administratorului si dau la user management ma redirectioneaza spre Lycos... si am facut chestia aia cu editarea functions.php si ce mai trebuia care e pe forumul asta... Oare o sa se termine vreodata problemele?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Mister X scrie:Cum fac sa nu mai folosesc linkurile de aprobare si validare?
Seteaza Panoul Administratorului->Configurare generala->Validarea contului activata de->Nimeni !
Mister X scrie:Vad ca acum mi-a mai aparut o problema... cand sunt in panoul administratorului si dau la user management ma redirectioneaza spre Lycos... si am facut chestia aia cu editarea functions.php si ce mai trebuia care e pe forumul asta...
probabil te referi la Go to Administration Panel->User Admin->Management ... in acest caz verifica daca exista fisierul admin_users.php in directorul admin aflat in radacina forumului
Mister X scrie:Oare o sa se termine vreodata problemele?
nobody knows .... totul e relativ :wink: (ceea ce e free nu e intotdeauna si foarte bun...)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”