Morpheus Theme

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 2.0.x, acesta este locul potrivit.
Închis
redhack
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Morpheus Theme

Mesaj de redhack »

Va salut.
Detin de aproape un an un forum, care a functionat pana acum cu thema standard (subsilver), de curand am modificat forumul, punand thema Morpheus Blue. Pana acum totul este ok, forumul functioneaza ca si pana acum fara probleme. Vreau sa pun urmatoarele addon-uri si nu stiu daca le pot face pe thema Morpheus, as dori sa adaug un mod pentru a putea crea subforumuri, un mod pentru marirea optiunilor per user si sa fac forumul in limba romana, aici cred ca va trebui sa muncesc la traducerea lui pentru thema Morpheus (deci s-ar putea sa o las pentru mai tarziu). Intrebarea mea este daca pot pune addonurile mentionate mai sus deoarece am vazut ca ele se aplica pe thema standard subsilver, iar eu vreau sa le folosesc pe Morpheus.

Va multumesc.
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

le poti pune fara probleme.... daca un MOD pe care il instalezi vine cu un fisier .tpl, atunci este posibil sa nu se vada la fel ca cele din tema Morpheus. pt asta va treb sa lucrezi putin acel fisier, adica sa modifici acolo unde ar fi problema...

de ex, daca in fisierul care vine cu MOD-ul este un link catre cellpic3.gif, iar tema Morpheus nu contine acea imagine, atunci faci modificarea respectiva, si asa mai departe. modificarile vor fi minore.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Cat priveste adaptarea temei pentru limba romana. Tradu imaginile butoanelor forumului din templates\numeStil\images\lang_romanian, pentru language\lang_romanian nu cred ca ar trebui sa fie probleme.
Închis

Înapoi la “2.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”