Va salut.
Detin de aproape un an un forum, care a functionat pana acum cu thema standard (subsilver), de curand am modificat forumul, punand thema Morpheus Blue. Pana acum totul este ok, forumul functioneaza ca si pana acum fara probleme. Vreau sa pun urmatoarele addon-uri si nu stiu daca le pot face pe thema Morpheus, as dori sa adaug un mod pentru a putea crea subforumuri, un mod pentru marirea optiunilor per user si sa fac forumul in limba romana, aici cred ca va trebui sa muncesc la traducerea lui pentru thema Morpheus (deci s-ar putea sa o las pentru mai tarziu). Intrebarea mea este daca pot pune addonurile mentionate mai sus deoarece am vazut ca ele se aplica pe thema standard subsilver, iar eu vreau sa le folosesc pe Morpheus.
Va multumesc.
Morpheus Theme
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
le poti pune fara probleme.... daca un MOD pe care il instalezi vine cu un fisier .tpl, atunci este posibil sa nu se vada la fel ca cele din tema Morpheus. pt asta va treb sa lucrezi putin acel fisier, adica sa modifici acolo unde ar fi problema...
de ex, daca in fisierul care vine cu MOD-ul este un link catre cellpic3.gif, iar tema Morpheus nu contine acea imagine, atunci faci modificarea respectiva, si asa mai departe. modificarile vor fi minore.
de ex, daca in fisierul care vine cu MOD-ul este un link catre cellpic3.gif, iar tema Morpheus nu contine acea imagine, atunci faci modificarea respectiva, si asa mai departe. modificarile vor fi minore.