E O DIFERENTA FOARTE MARE INTRE FORUMUL SENTIMENT SI UTILIZATORI. Pe utilizatori gasesti ORICE, mai putin implicarea adminului in relatiile cu utilizatorii. MOTTO-ul de acolo este: PLEACA UN MEMBRU, VIN ALTII, MARE PAGUBA. Degeaba sunt organizate intalniri cu membrii forumului, totul e superficial. Adminul isi vede de propriile interese. Pe sentiment nu veti vedea niciodata asa ceva. ACOLO FIECARE USER CONTEAZA! Nimeni nu e privit de "sus". Si Snappy nu ai dreptate! SENTIMENT Nu e un forum galatean. E un forum UNIVERSAL, in care sunt inscrisi useri din toata tara. Acolo se va gasi caldura, sfaturi sincere, ordine si tot ce are nevoie un om pentru a poposi la discutii acolo.
Bun keira
Snappy vad k i-ai adus niste modificari dragute, nu foarte foarte dar merge, ce ai zice de un nou stil ?
GSM Land aka Marian .... daca ai un forum cu de toate asta nu inseamna k toata lumea tre sa vina la tine si sa nu mai existe nici un forum cu discutii generale. Sa nu uitam forumul tau nu a fost primul.
@seelview - am incercat alt stil (aphrodite) dar nu m-a incantat si am decis sa raman la subsilver - care sincer nu ma asteptam sa ma incante asa de mult. prima oara am zis ca subsilver e cel mai nasol lucru posibil, dar acum iata ca am inceput sa il indragesc.
Hmm .. Ce pot sa zic.. in afara de un forum foarte reusit... Felicitari webmasterului .... Totusi ar arata mai bine pe un domeniu.ro ..
Crek e primul forum care-mi place din toate forumurile din aceasta categorie