Incerc sa instalez phppBB Seo 0.6.8-Folosesc phpbb 3.0.9
Am facut modificarile manual la fisiere ,de 3 ori chiar ,deci e clar ca nu fac ceva asa cum trebuie .Dupa mpdificari cand vreau sa accesez forum am aceasta eroare :
PHP Warning: in file /common.php on line 117: require_once(./../phpbb_seo/phpbb_seo_class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './../phpbb_seo/phpbb_seo_class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/onlinecr/public_html/forum/common.php on line 117
Nu imi dau seama ce nu fac bine.
Ma poate ajuta cineva cu o rezolvare simpla si exacta pentru ca incerc de cateva zile si primesc raspuns numai link-uri unde sa citesc .
phpBB Debug - phpBB Seo 0.6.8
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: phpBB Debug - phpBB Seo 0.6.8
Subiect mutat. Tine de MOD-uri.
Link catre MOD?
Link catre forum?
Ai copiat toate fisierele? Se pare ca lipseste /../phpbb_seo/phpbb_seo_class.php
E posibil sa nu fi copiat unde trebuie fisierele/directoarele MOD-ului. Citeste cu atentie instructiunile de instalare.
Activeaza Debug si vezi ce mai apare: knowledge/kb_show.php?id=130
Link catre MOD?
Link catre forum?
Ai copiat toate fisierele? Se pare ca lipseste /../phpbb_seo/phpbb_seo_class.php
E posibil sa nu fi copiat unde trebuie fisierele/directoarele MOD-ului. Citeste cu atentie instructiunile de instalare.
Activeaza Debug si vezi ce mai apare: knowledge/kb_show.php?id=130