Cum modific subforumurile

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
cretzu194
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Cum modific subforumurile

Mesaj de cretzu194 »

Site: http://www.xpcplanet.ro
Stil:SubSilver2
Tema:Subsilver2

Vreau ca subforumurile sa fie aliniate unul sub altul si unul langa altul si cu o bulina sau un patratel langa adica asa
http://imageshack.us/photo/my-images/46/92880993.png/

Cum este acum : http://imageshack.us/photo/my-images/695/38055029.png/

Multumesc!
Sycron
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Re: Cum modific subforumurile

Mesaj de Sycron »

la prima poza este instalat alta platforma nu phpBB parca....in fine si incearca asa:

Deschidem :styles\tema ta \template\forumlist_body.html

Cauti:

Cod: Selectaţi tot

<!-- IF forumrow.SUBFORUMS and forumrow.S_LIST_SUBFORUMS --><br /><strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> {forumrow.SUBFORUMS}<!-- ENDIF -->
Repui cu:

Cod: Selectaţi tot

<!-- IF forumrow.SUBFORUMS and forumrow.S_LIST_SUBFORUMS --><br /><strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong>
                          <!-- BEGIN subforum -->
                             <div class="<!-- IF forumrow.subforum.S_ROW_COUNT is odd -->column2<!-- ELSE -->column1<!-- ENDIF -->"><a href="{forumrow.subforum.U_SUBFORUM}" class="subforum <!-- IF forumrow.subforum.S_UNREAD is odd -->unread<!-- ELSE -->read<!-- ENDIF -->">{forumrow.subforum.SUBFORUM_NAME}</a></div>
                          <!-- END subforum -->
                       <!-- ENDIF -->
cretzu194
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

Mesaj de cretzu194 »

Am rezolvat cu aranjarea am uitat ca la tipul de subforum trebuia sa pun 2.Acum am alta dilema cum pot sa pun patratel,bulina sau un triunghiulet intainte de fiecare subforum
Sycron
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de Sycron »

vezi ca in foldelul theme la images(aproximativ la toate temele)scrie sub_olv si sub_new parca...de exemplu ia tema etech de pe net pune tema pe forumul tau si uitete la etech/theme/images ca scrie pe acolo sau in imageset sau cum so numi nu pot da prea multe detali oricum te ajuta thekiller :) ca eu sunt pe tel
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”