Eroare instalare.

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Brindusa
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Eroare instalare.

Mesaj de Brindusa »

Salut,
Ma numesc Brindusa. sunt noua pe acest forum.
Incerc si eu sa instalez un forum si-mi apare o eroare ciudata:

O eroare a apărut în timpul actualizării bazei de date

Could not insert board_startdate :: INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('board_startdate', 1101470972) :: 871 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php

Could not insert default_lang :: INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('default_lang', 'romanian') :: 878 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php

Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = 'dbrindusa@yahoo.co.uk' WHERE config_name = 'board_email' :: 895 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php

Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = '/forum/' WHERE config_name = 'script_path' :: 895 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php

Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = '80' WHERE config_name = 'server_port' :: 895 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php

Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = 'www.revista-amicii.ro' WHERE config_name = 'server_name' :: 895 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php

Could not update admin info :: UPDATE phpbb_users SET username = 'Brindusa', user_password='9604a4add2fc769bd7c1c2e46b24baf5', user_lang = 'romanian', user_email='dbrindusa@yahoo.co.uk' WHERE username = 'Admin' :: 906 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php

Could not update user_regdate :: UPDATE phpbb_users SET user_regdate = 1101470972 :: 913 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php

Eu nu am experienta cu PHP si Mysql, de aceea va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

bine ai venit pe forum !

cand apare aceasta problema ? chiar la instalare ? ce pasi ai urmat la instalare ? am o banuiala ca nu ai drept de scriere in baza de date...
Brindusa
Utilizator înregistrat

Eroare instalare.

Mesaj de Brindusa »

Buna,
Eroarea imi apare exact la primul pas al procesului de instalare. Am discutat cu cel care detine server-ul si mi-a spus ca mi-a creat baza de date si ca o pot folosi.
Brindusa
Utilizator înregistrat

Am reusit!

Mesaj de Brindusa »

Buna,
Am luat intregul proces de la capat si am reusit! Cel putin pentru moment.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”