Salut,
Ma numesc Brindusa. sunt noua pe acest forum.
Incerc si eu sa instalez un forum si-mi apare o eroare ciudata:
O eroare a apărut în timpul actualizării bazei de date
Could not insert board_startdate :: INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('board_startdate', 1101470972) :: 871 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php
Could not insert default_lang :: INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('default_lang', 'romanian') :: 878 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php
Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = 'dbrindusa@yahoo.co.uk' WHERE config_name = 'board_email' :: 895 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php
Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = '/forum/' WHERE config_name = 'script_path' :: 895 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php
Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = '80' WHERE config_name = 'server_port' :: 895 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php
Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = 'www.revista-amicii.ro' WHERE config_name = 'server_name' :: 895 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php
Could not update admin info :: UPDATE phpbb_users SET username = 'Brindusa', user_password='9604a4add2fc769bd7c1c2e46b24baf5', user_lang = 'romanian', user_email='dbrindusa@yahoo.co.uk' WHERE username = 'Admin' :: 906 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php
Could not update user_regdate :: UPDATE phpbb_users SET user_regdate = 1101470972 :: 913 :: /var/www/html-revista-amicii/forum/install/install.php
Eu nu am experienta cu PHP si Mysql, de aceea va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
Eroare instalare.
- Brindusa
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eroare instalare.
Buna,
Eroarea imi apare exact la primul pas al procesului de instalare. Am discutat cu cel care detine server-ul si mi-a spus ca mi-a creat baza de date si ca o pot folosi.
Eroarea imi apare exact la primul pas al procesului de instalare. Am discutat cu cel care detine server-ul si mi-a spus ca mi-a creat baza de date si ca o pot folosi.
- Brindusa
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am reusit!
Buna,
Am luat intregul proces de la capat si am reusit! Cel putin pentru moment.
Am luat intregul proces de la capat si am reusit! Cel putin pentru moment.